Esets_wwwi not starting under Ubuntu

Discussion in 'Other ESET Home Products' started by glitch, Mar 6, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. glitch

    glitch Registered Member

    Joined:
    Aug 28, 2008
    Posts:
    127
    We are testing with the latest version of Esets File server security for linux in ubuntu. Installation and all went OK and the product is running however when I try to start the Esets_wwwi to do some easy configuration the service won't start.

    I changed the esets.cfg to activate the wwwi however even when I restart and do a grep on esets the only items I see is that the Esets_daemon is running twice (as it suppose to be).

    Any idea where to look?
     
  2. glitch

    glitch Registered Member

    Joined:
    Aug 28, 2008
    Posts:
    127
    Nobody any idea?
     
  3. dmaasland

    dmaasland Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Posts:
    468
    Could you post your esets.cfg?
     
  4. tony_m

    tony_m Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Posts:
    239
  5. glitch

    glitch Registered Member

    Joined:
    Aug 28, 2008
    Posts:
    127
    I followed those instructions. Please find here the part of the esets.cfg file that controls the wwwi. Please note that the IP also have been set to 0.0.0.0. no change, also firewall is wide open.

    [wwwi]
    # Settings for ESETS Web Interface configuration module

    # agent_enabled = yes/no
    # Enables operation of the esets_wwwi.
    agent_enabled = yes

    # listen_addr = "address"
    # Address (IP or name) where esets_wwwi listens for HTTPS client connections.
    # If set to 0.0.0.0 then esets_wwwi listens on all available network interfaces.
    listen_addr = "192.168.1.116"

    # listen_port = port
    # TCP port where esets_wwwi listens for HTTPS client connections.
    # You may have to open this port in your firewall.
    listen_port = 9999

    # username and password needed for accessing the interface (required)
    #username = "test"
    #password = "test"
     
  6. futsal_Ron

    futsal_Ron Registered Member

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Posts:
    7
  7. glitch

    glitch Registered Member

    Joined:
    Aug 28, 2008
    Posts:
    127
    I think I was trying to long :). Totally not see the # anymore.

    Everything is now ok :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.