esets_kac takes more than 100% CPU on MAC

Discussion in 'Other ESET Home Products' started by Atomotti, Aug 9, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Atomotti

    Atomotti Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Posts:
    4
    I got twice the problem that esets_kac took more than 100% CPU on my Dual-Core Mac and I couldn't do anything in my web browser. Running the latest Cybersecurity version 4.0.70.0.

    Anyone seeing the same problem?
     
  2. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    Hello and welcome to Wilders Atomotti :)

    You didn't say wich version of Mac OS X you have?
     
  3. Atomotti

    Atomotti Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Posts:
    4
    I'm running 10.6.8 (Snow Leopard)
     
  4. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,415
    Couldn't it be that you're using Chrome as a browser?
     
  5. Atomotti

    Atomotti Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Posts:
    4
    Correct. I'm using Chrome on Mac.
     
  6. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,415
    A newer version of ESET Cybersecurity 4.0.72 should be released soon which will address these performance issues with Google Chrome.
     
  7. Atomotti

    Atomotti Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Posts:
    4
    Cool. That sounds good. I'll wait for it. Thanks.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.