ESET SS and CCleaner

Discussion in 'ESET Smart Security' started by Shankle, Aug 31, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Shankle

    Shankle Registered Member

    Joined:
    May 2, 2006
    Posts:
    510
    Problem with CCleaner at startup. It just sits and does nothing after Dbl. clicking the Icon.
    The problem seems to be my stupidity with the Firewall setup rules.
    I am running Windows Vista Business with all the latest updates.
    The latest ESET SS and the latest CCleaner.
    The ESET SS Firewall is set to interactive.
    Would somebody please take the time to explain to me in DETAIL how to add a rule
    to permit CCleaner to run at startup and add it to the Rules allowing outgoing messages but (I think) not incoming messages.
    Thanks for any help.
     
  2. Shankle

    Shankle Registered Member

    Joined:
    May 2, 2006
    Posts:
    510
    Is this the wrong place to come for help with this problem?
     
  3. Shankle

    Shankle Registered Member

    Joined:
    May 2, 2006
    Posts:
    510
    Problem has been solved
     
  4. Capp

    Capp Registered Member

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Posts:
    2,125
    Location:
    United States
    Might you post the solution you found for future reference? ;)
     
  5. Shankle

    Shankle Registered Member

    Joined:
    May 2, 2006
    Posts:
    510
    Thanks for your response Capp.
    When I didn't get any response on this site I wrote a letter to ESET
    help. They never answered BUT suddenly an entry appeared in my rules
    for CCleaner. Seems to work better now. I couldn't add the entry in the Rules
    myself as how do I know what Local/Remote port to enter and besides "all"
    is not accepted as a choice for them. When I did try to enter a rule for CCleaner it
    told me that my entry was to general so I gave up.
     
Thread Status:
Not open for further replies.