ESET Remote Administrator Console (5.x) problem With Vlan Network client PC

Discussion in 'ESET Server & Remote Administrator' started by bappy_netizensbd, Aug 4, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bappy_netizensbd

    bappy_netizensbd Registered Member

    Joined:
    Aug 4, 2012
    Posts:
    4
    Location:
    Bangladesh
    i can see client workstations in the Remote Install tab of the ESET Remote Administrator Console using the Default Network view

    but i facing a peculiar problem. One of our VLAN is connected to our Antivirus server and regularly getting update but Server console is not showing any of the computer of that VLAN

    what should i do now ?

    i am using ESET Remote Administrator Console (5.x)
    and Eset Endpoint Security

    Please see also 2 attachment
     

    Attached Files:

    Last edited: Aug 4, 2012
  2. jimwillsher

    jimwillsher Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Posts:
    668
    If you can ping the clients from the server, and the clients can ping the server, and there's no NETBIOS or port configurations on your VLAN that would block or not route the traffic, then they should show. Are all those conditions true?


    Jim
     
  3. bappy_netizensbd

    bappy_netizensbd Registered Member

    Joined:
    Aug 4, 2012
    Posts:
    4
    Location:
    Bangladesh
    yes condition is true, both side ping is ok. my client pc also get regular update from server , but they are not showing on my console !
     
  4. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    What ERA server name did you use on clients? Does using the IP address of the computer running ERAS make a difference?
     
  5. rockshox

    rockshox Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Posts:
    261
    Did the Remote Administration get setup in the client preferences? The update server is a different setup than the Remote Administration.
     
Thread Status:
Not open for further replies.