Eset Beta 4 wireless issues

Discussion in 'ESET Smart Security v4 Beta Forum' started by Gigabyte, Jan 28, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    Hey guys,
    Thought I would give the beta a try since I used the previous version.But I'm having a slight problem. When I install it,my wireless connection drops. When I go back to a restore point(before install),the connection returns.Did this a couple times and the same thing happens. I don't have any other Suites installed and I really would like to give this a try.Cleaned out the registry to get rid of any junk files,but still doesn't work.Any ideas?Thanks
     
  2. funkydude

    funkydude Registered Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Posts:
    6,852
    You should try updating your wireless NIC drivers.
     
  3. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    Yep.Just did that.Going to see what happens. Chatted with my router manufacturer and he said that it looks like the drivers are being over written by the install?
     
  4. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    Tried again and lost my wireless connection. Did a restore and all is wello_O??
     
  5. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    Still no luck. May try again later.
     
  6. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    You should try just the AV and use another firewall or windows firewall?

    Since it is still a beta!

    TH
     
  7. funkydude

    funkydude Registered Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Posts:
    6,852
    I think you're confused. The router firware has nothing to do with NIC drivers.

    This sentence makes no sense. I asked you to update your wireless NIC drivers not your router firmware. That being said, you should have both updated.

    So, which did you update?
     
  8. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    Got another program to install fine.So,I don't know what's going on.:( Going to wait a few days and try again.
     
  9. Gigabyte

    Gigabyte Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    163
    Location:
    NC,USA
    I'm not confused. I updated the router firmware during the chat with the router manufacturer to make sure that the router wasn't acting stupid. I updated the NIC drivers like I said I was going to do in the previous post.
     
  10. agoretsky

    agoretsky Eset Staff Account

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Posts:
    4,032
    Location:
    California
    Hello,

    What brands and models of router and wireless NIC are you using?

    Do you have any other security or network management software installed on the computer?

    Regards,

    Aryeh Goretsky
     
Thread Status:
Not open for further replies.