escan mwav 4.4.7 not operational

Discussion in 'other anti-virus software' started by JerryM, Jul 22, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JerryM

    JerryM Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Posts:
    4,221
    This AM is attempted to update the mwav and got the message that it could not initialize.

    Then I attempted to call up the scanner, and got the message "Internal error!!! This could be because of incorrect system date setting. If not send log file to support@muti.net."

    I do not see any post that indicates anyone else has the problem. I have been updating daily, and scanning also. I am not aware of any change that would cause this, unless it would be yestereday's update.

    Any ideas? If it is much trouble I'll just get rid of it.

    Thanks,
    Jerry
     
  2. Don Pelotas

    Don Pelotas Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    2,257
    See this thread, you're not alone. ;)

    edited link because the thread pointed to has been removed - the link now points to our notice of removal - dog
     
    Last edited by a moderator: Jul 22, 2005
  3. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,778
    Location:
    Texas
    We can continue in the other thread. :)
     
  4. JerryM

    JerryM Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Posts:
    4,221
    Thanks, Don. It appears that whatever it is is universal. Maybe it is s temporary glitch, or maybe they just don't want us to use it as a freebie anymore.

    Have a good day.

    Jerry
     
    Last edited by a moderator: Jul 22, 2005
Thread Status:
Not open for further replies.