Errors with OSS

Discussion in 'FirstDefense-ISR Forum' started by Dr payne, Jun 20, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dr payne

    Dr payne Guest

    I keep getting 2 errors when Outpost Security Suite anti-malware is enabled, no errors when disabled.

    The errors are: "Error - GetCompressedFileSize: Access is denied.
    Windows error number 5.

    Does anyone have a solution without disabling anti-malware every time I make a snapshot?

    I have tried adding exclusions to OSS anti-malware, all of the FD exe's I could find.

    By the way this does not happen with OP Pro version, just OSS.

    Thanks ahead for any help.
     
  2. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,041

    Adding exclusions probably won't work. It's probably blocking FDISR from accessing files. Your only option may be to disable the module causing the problem.
     
  3. Minimax2000

    Minimax2000 Registered Member

    Joined:
    Jun 11, 2006
    Posts:
    204
    Location:
    Switzerland
    I also happen to use OSS on Vista x64 and XP. But I never had any problems
    updating or copying my snapshots. Sure, I sometimes get one or two errors that
    some non-important files couldnt' be copied but after another copy attempt these errors
    are normally gone.

    Perhaps OSSs self protection is responsible for the access denied error.
    Switch it off and try again.

    All my modules are enabled including antimalware. For the antimalware module
    I checked the option "check files on execution."
     
    Last edited: Jun 21, 2009
  4. pandlouk

    pandlouk Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Posts:
    2,558
    No errors here. I did not even have to add FD-ISR to the exclusions list.

    Panagiotis
     
  5. Dr payne

    Dr payne Guest

    This must be a problem with some computers. I have had this happen before, and since then windows has been reinstall. So I know the two don't play well together, at least here.
    I will change the firewall, don't want any interference with my number one program.:D
     
  6. pandlouk

    pandlouk Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Posts:
    2,558
    I feel the same way.
    Everything that does not play well with FD-ISR gets zapped. :D

    Panagiotis
     
Thread Status:
Not open for further replies.