Error:

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by marse.robert, Mar 14, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. marse.robert

    marse.robert Registered Member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Posts:
    255
    Location:
    Langar: Nottinghamshire: UK
    Hi,

    I have two 74 Gig WD Raptors. When I first purchased TI8, I placed the Secure Zone on Disk 2, and everything worked perfectly. I also have a 140 Gig USB WD external drive which is split in to 4 partitions.

    I dismantled the Secure Zone on Disc 2 and placed it on the first partition of the USB drive. TI8 accepted the Secure Zone and allowed me to create a full image. I then tested the restore: TI8 accepted the thought of the restore and requested a reboot. TI8 then allowed the restore from the Acronis Loader and successfully accomplished this task.

    On reboot, however, I got the following message "Acronis Loader fatal error: Boot Drive (Partition) not found. Press (Enter) to try to Boot your OS."

    Although the task was successful and no outward damage, I am a little worried in leaving this matter.

    Your comments would be appreciated.

    marserobert
     
  2. MiniMax

    MiniMax Guest

    Hi Marse - I am not familiar with Secure Zone, but unless the term "dismantled" has a well-defined meaning to Secure Zone users, I think you need to clarify exactly how you did that dismantling....
     
  3. marse.robert

    marse.robert Registered Member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Posts:
    255
    Location:
    Langar: Nottinghamshire: UK
    Hi Minimax,

    Sorry about the wording. By "dismantled" I mean that I uninstalled the Secure Zone resting on Disk 2; Disk 2 is now a complete 74 Gig HD. I then installed the Secure Zone on the 1st Partition of the external drive.

    Hope that clarifies the matter?

    marse.robert
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello marse.robert,

    Thank you for choosing Acronis True Image (http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage/).

    We are really sorry for the inconveniences.

    Please unplug your external drive, try to boot from your internal drive and let us know whether the problem persists.

    Thank you.
    --
    Ilya Toytman
     
  5. Menorcaman

    Menorcaman Retired Moderator

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Posts:
    4,661
    Location:
    Menorca (Balearic Islands) Spain
    Hello marserobert,

    You were managing the Secure Zone and imaging in Windows mode. Therefore, a bit of a guess, but I think you should have carried out a system reboot in between relocating the Secure Zone to the USB drive and creating the image.

    Regards
     
Thread Status:
Not open for further replies.