Error message

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by hrf1, Jul 16, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hrf1

    hrf1 Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Posts:
    5
    I'm trying to update from 3.1 to 3.12
    I get thru most of the updtae then get:
    An error occurred while trying to replace existing file; DeleteFile failed;code 5
    Access Denied.
    Help appreciated. o_O
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,878
    Location:
    New England
    Are you referring to the upgrade of SpywareBlaster?

    If so, that error generally indicates a locked file. You'll need to reboot your PC to free it up. Once you've rebooted, don't run SpywareBlaster itself, just execute the new spywareblastersetup.exe file that you've already downloaded, otherwise it might get locked again.
     
  3. hrf1

    hrf1 Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Posts:
    5
    thanks for your response.
    first, when i boot up spywareblaster is enabled(how to i turn it off). under status everything says database error. when i tried to update to 3.2 i got the code5 error message and couldn't update. am i better off trying to delete program(how?) and reinstall 3.2
    thanks,
    howard
     
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  5. hrf1

    hrf1 Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Posts:
    5
    thank you,
    not sure what
    Run the SpywareBlaster installer (spywareblastersetup.exe) before running any other programs... means.
    ps: is there an unistaller for spywareblaster..then i could reinstall upgrade
     
  6. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke

    It means after u reboot, install SpywareBlaster before u run any other program on your computer.


    Yes, just go into your Add and Remove programs and uninstall it form there.

    If u do this, be sure to disable all protection in SpywareBlaster first.


    snowbound
     
  7. hrf1

    hrf1 Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Posts:
    5
    sorry to be such an idiot, but how do i disable all protection.
    i don't see any area to disable.
    thankk you
     
  8. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Open SpywareBlaster.,see screenshot. Disable all protection, where the little hand is.
     

    Attached Files:

  9. hrf1

    hrf1 Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Posts:
    5
    I thought something was wrong..
    because of database error there is no lower section to change ??
     
Thread Status:
Not open for further replies.