Error message in Windows Live Mail

Discussion in 'Prevx Releases' started by webster, Jul 5, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. webster

    webster Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Posts:
    285
    Location:
    Denmark
  2. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Could you try lowering protection from Maximum to High? That should let the command send properly :)

    Let me know your results!
     
  3. webster

    webster Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Posts:
    285
    Location:
    Denmark
    Hi Joe,

    Tried to lower protection as low as "Detection only", but the error message still occurs. It goes away when i disable SO completely.
     
  4. horseman

    horseman Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2004
    Posts:
    128
    Location:
    Hove - UK
    Intriguing - I've been chasing my tail for a couple of weeks over a suspect conflict with WLM and PXSOL. This emanated as IEFrame.dll exceptions and it recently "healed up" which left me frustratingly trying to reproduce the problem since. See > https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=275179

    When it was reproducible it would only occur when invoking WLM (email submenu option) from the OIA bar on RH bottom corner, which (for a hotmail account) then called IE8 which threw a IEFrame exception. Disabling SOL (or Trusteer Rapport) solved the problem......

    However while researching I recall I did come across a suggestion that if you have multiple browsers then you sometimes need to toggle the default browser selection back to IE8....

    Might be a longshot but if you have multiple browsers and haven't tried it already......
     
  5. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Could you try sending the scan log again if it didn't work before? I don't believe I've received one but we've had a couple users report WLM issues in the past that were fixed easily with a scan log analysis centrally.

    Thanks! :)
     
  6. webster

    webster Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Posts:
    285
    Location:
    Denmark
    Anything new about this Joe?
     
  7. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    I still don't appear to have received the scan log :doubt: Could you try sending it again in a RAR or 7z file? Thanks :)
     
  8. webster

    webster Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Posts:
    285
    Location:
    Denmark
    I posted it in a PM.
     
  9. webster

    webster Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Posts:
    285
    Location:
    Denmark
    Joe, i posted a log to your report email a few days ago, with a link to this thread. Have you recieved it?
     
Thread Status:
Not open for further replies.