Error in server NT4 sp6 when activate the RAS service

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by HappyLucho, May 22, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HappyLucho

    HappyLucho Registered Member

    Joined:
    May 22, 2006
    Posts:
    3
    Hello fellows:

    We have a client that have a NT4 sp6 server with SAV 8.0 and migrate to NOD 32 Enterprise version. We install the admin version with mirror and work fine, but I can't use RAC because when I try to activate the RAS service fail with error 2140.

    Any ideas?

    Lucho.
     
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,376
    Are you sure they have MDAC 2.5 installed?
     
  3. HappyLucho

    HappyLucho Registered Member

    Joined:
    May 22, 2006
    Posts:
    3
    Nop. I install this and let's u know..

    Thanks.
    Lucho
     
  4. alglove

    alglove Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2005
    Posts:
    904
    Location:
    Houston, Texas, USA
    By the way, make sure it is MDAC 2.5. I remember thinking that I would be clever by installing MDAC 2.7, but that did not work. It turns out this is because the Jet database engine files used by RAS are included only with MDAC 2.5. Newer versions of the MDAC may update these files, but they do not contain the core files.

    You can download the latest version of MDAC 2.5 (SP3) here:
    http://www.microsoft.com/downloads/...e9-dde7-4a60-b586-5d4fd6794db6&DisplayLang=en

    Note that Windows 2000 and above already have MDAC 2.5 built in.
     
  5. HappyLucho

    HappyLucho Registered Member

    Joined:
    May 22, 2006
    Posts:
    3
    Thanks, works fine.

    The service ups automatic and the RAC connect right.

    Best regards...
     
Thread Status:
Not open for further replies.