Error after installing

Discussion in 'General Returnil discussions' started by eBBox, May 1, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. eBBox

    eBBox Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Posts:
    482
    Location:
    Aalborg, Denmark
    Hi guys

    Just installed the latest version (non-beta)

    At this moment im running Vista Home Premium x64

    After Windows reboot i get this error:

    RVFsSec:Failed to connect to the service!

    and when i click "ok"

    #2002 RVFsSec:Failed to connect to the service!

    and when i click "ok"

    2019:Note: Fail to connect to the System Protection engine, Error number:

    Whats wrong?
     
    Last edited: May 1, 2009
  2. eBBox

    eBBox Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Posts:
    482
    Location:
    Aalborg, Denmark
    Ahhh... Maby because im running 64 bit?
     
  3. Coldmoon

    Coldmoon Returnil Moderator

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Posts:
    2,981
    Location:
    USA
    Hello eBBox and wlecome to the forums :)

    Yes, this is why. We are working to add x64 compatibility at some point in the 3x generation.

    Mike
     
  4. eBBox

    eBBox Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Posts:
    482
    Location:
    Aalborg, Denmark
    Hey Mike & thx :)

    Sounds great - looking forward for that :)
     
  5. Paroxysm

    Paroxysm Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Posts:
    4
    darn oh well I guessI will just have to wait
     
Thread Status:
Not open for further replies.