Error 0x000000F4

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by gerhard1, Mar 22, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gerhard1

    gerhard1 Registered Member

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Posts:
    2
    Hallo,
    seit der Installtion von True Image Home 2009 Dateiversion 12.0.0.9646 bleibt der PC beim starten immer wieder hängen. Der Desktop Bildschirm erscheint. Der Startvorgang wird aber nicht vollständig beendet. Nach kurzer Zeit erscheint in Blue Screen mit der Fehlermeldung 0x000000F4. Nach einer Wartezeit von ca. 4 Minuten wird der PC automatisch neu gestartet. Danach kann alles in Ordnung sein.
    Wenn ich nun die Arcronis Programme aus dem Systemstart entferne, ist alles einwandfrei.
    Betriebssystem ist XP Prof mit SP3.
    Speziell wenn TrueImageMonitor.exe gestartet wird, dann ist ein Blue Screen unausweichlich.
    Gibt es hierfür eine Abhilfe?

    Vielen Dank.
    Gerhard
     
    Last edited: Mar 24, 2009
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
  3. gerhard1

    gerhard1 Registered Member

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Posts:
    2
    Hello, since the Installtion of True image Home 2009 file version 12.0.0.96 46 remains starting the PC with to hang again and again. The Desktop screen appears. The starting procedure is however not completely terminated. After short time screen with the error message appears 0x000000F4 in Blue. After one waiting period of approx. 4 minutes the PC is automatically again started. Afterwards everything can be correct. If I remove now the Arcronis of programs from the system start, everything is perfect. Operating system is XP Prof with SP3. Particularly if TrueImageMonitor.exe is started, then a Blue screen is inevitable. Is there for this a remedy?

    Thank you.
    Gerhard
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello gerhard1,

    Thank you for the translation!

    This issue occurs on a computer in which Windows XP or a later operating system is installed on a hard disk that is configured as a subordinate and no other device is connected to the same IDE controller channel (primary or secondary).

    Please refer the article in Microsoft Knowledge Base for the detailed description.

    Thank you.
    --
    Alexander Nikolsky
     
Thread Status:
Not open for further replies.