EMON notification "Append to outgoing email" problem

Discussion in 'ESET Smart Security v3 Beta Forum' started by trial and error, Oct 18, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. trial and error

    trial and error Registered Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Posts:
    72
    Location:
    the former USA
    I set "Append to outgoing email" in the EMON setup to "all" because I used to use norton and spread malware myself. Two of my contacts have told me they tried it out and are actually using NOD32 now. A friend replied to me the other night because of some strangeness in my E and where it should show a link to Eset at the bottom of what I sent this is there:

    The forum won't let me paste it, it gives me this error:

    You have included 320 images in your message. You are limited to using 18 images so please go back and correct the problem and then continue again.

    Images include use of smilies, the vB code tag and HTML <img> tags. The use of these is all subject to them being enabled by the administrator.


    I'll try to make it into something I can link to at photobucket. It is hundreds of question marks with a few single numbers scattered throughout. I don't [I]think[/I] I've been infected while running the beta.

    Needless to say ESS x64 beta has been :gack: rebuked again.:gack: Back to NOD32.
     
  2. Big Apple

    Big Apple Frequent Poster

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Posts:
    724
    This is a known bug, as it has been replicated by Eset, but never heard anything more about it and I know it's still not fixed.
     
  3. trial and error

    trial and error Registered Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Posts:
    72
    Location:
    the former USA
  4. Big Apple

    Big Apple Frequent Poster

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Posts:
    724
    Yes, that's it. You can disable smiley's when posting and all the questionmarks are gone!
     
  5. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,376
    Certainly this will be fixed in future versions. The issue is not present in our internal version we're testing.
     
  6. Big Apple

    Big Apple Frequent Poster

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Posts:
    724
    Good news Marcos. Also any news about the logging issue in 'Tools', as the event/detected threats logging etc. is gone after a restart? Talking about Eset Nod32 Antivirus 3.0.414.0.
     
    Last edited: Oct 19, 2007
  7. trial and error

    trial and error Registered Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Posts:
    72
    Location:
    the former USA
    I'm glad that it's been worked out already Marcos. I'll try the next version too.
    I'll check on that smiley thing Big Apple. I never use them except at forums.
    The Office`03 SP3 is too safe, it even disables links from white list contacts. I'm sure I'll reformat again before next year and I'll stick with SP2 so I can leave out the anti rich text or whatever downgrade.

    Thanks A Lot Folks
     
Thread Status:
Not open for further replies.