EaseUs Todo Backup Free 11 Mounting Image Problem !

Discussion in 'backup, imaging & disk mgmt' started by tommygun, Jun 11, 2018.

  1. tommygun

    tommygun Registered Member

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Posts:
    37
    Location:
    Thailand
    .......just updated to the latest version 11 and did a System Backup.

    The problem I'm having is that images won't mount even though they been checked and are ok.

    The process mounting the image always get stuck at 90% (see attached screenshot), even images that were created with the previous version which could be mounted without a problem.

    Anybody having the same issue ...?...

    https://i.imgur.com/FgtuTgH.png
     
  2. Brian K

    Brian K Imaging Specialist

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Posts:
    9,733
    Location:
    NSW, Australia
    Is the OS on a GPT or MBR disk?
     
  3. tommygun

    tommygun Registered Member

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Posts:
    37
    Location:
    Thailand
    ....... it's MBR.
     
  4. Brian K

    Brian K Imaging Specialist

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Posts:
    9,733
    Location:
    NSW, Australia
    tommygun,

    Sounds like Ver 11 is unsatisfactory.

    A System image is fine for a MBR disk but not fine for a GPT disk.
     
  5. tommygun

    tommygun Registered Member

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Posts:
    37
    Location:
    Thailand
    ....... thanks for your replies.

    I should kept the previous version 10.6 which was working fine.

    Sadly I don't have the installer anymore and can't find one as well.

    Any idea where I might get an installer for version 10.6 ...?...
     
  6. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    10,849
    Location:
    UK
  7. tommygun

    tommygun Registered Member

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Posts:
    37
    Location:
    Thailand
    ....... thanks a lot, I must have overlooked this one.

    The ones I've found came bundled with fusion.

    Thanks again very much .......
     
  8. TheRollbackFrog

    TheRollbackFrog Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Posts:
    3,929
    Location:
    The Pond - USA
    @tommygun - the v10.6 installer is also located HERE in my DropBox if you need it... it'll be there for the next 24-hrs.
     
  9. tommygun

    tommygun Registered Member

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Posts:
    37
    Location:
    Thailand
    ....... both files provided by you guys are the same, I just checked the file hashes - Thanks a lot.

    Wonder why I'm having this mounting issue with the new version 11.

    Will check it out again after the next update .......
     
  10. tommygun

    tommygun Registered Member

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Posts:
    37
    Location:
    Thailand
    ....... just installed version 10.6 again and it's running way smoother than 11.

    Same images mount very fast.

    Like the 10.6 GUI better than the new one as well.

    Thanks again .......
     
  11. EASTER

    EASTER Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Posts:
    7,921
    Location:
    U.S.A. (South)
    Thanks. There's plenty of greenies like myself who tend to can be tripped up by GPT disks to take for granted a system image might be enough. Obviously and apparently is not the case.

    All the best to @tommygun in settling back in to the previous version too which seems is working better and as expected.
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.