Download Manager

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by amoeba, Sep 14, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. amoeba

    amoeba Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2004
    Posts:
    22
    Location:
    Illinois,USA
    Could someone please tell me why we cannot use a download manager to get new versions of TI? I've been online for years and the only place I couldn't use a download manager is on Microsoft! What the heck is the deal with Acronis?

    For those stuck on dial-up (like me) this is a major problem.
    With every update of TI the "whole" program must be redownloaded,and without the ability to resume downloads this can take an egregious amount of time.I know that it's possible to provide a link where a download manager can be used. Why doesn't Acronis do this?
    Thanks,Rich
     
  2. TheQuest

    TheQuest Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Posts:
    2,301
    Location:
    Kent. UK by the sea
    Him amoeba

    Have a read of this thread:- Download Manager - True Image

    Take Care,
    TheQuest :cool:
     
  3. amoeba

    amoeba Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2004
    Posts:
    22
    Location:
    Illinois,USA
    Thanks for the reply.
    Yes,I had already seen that post.
    Trouble is you have to install and use a Beta product,then jump thru hoops for it to work.You'd think for 50 bucks you could just download by any normal means without having to play with the "rabbit ears".
    Rich S
     
  4. djmorgan

    djmorgan Registered Member

    Joined:
    Sep 15, 2004
    Posts:
    167
    Oops didn't know we were not meant to use download managers.... :rolleyes: downloaded 2 of TI using Reget without any issues *puppy*
     
  5. Menorcaman

    Menorcaman Retired Moderator

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Posts:
    4,661
    Location:
    Menorca (Balearic Islands) Spain
    Hi,

    Never had a problem using Getright Betas (now using Beta 4). "Jump thru hoops....." o_O If you're disinclined to optimize GetRight's settings then just accept the defaults and it's no more difficult than clicking the download button on Acronis' download page. Just be thankful it's free and that it works like a charm :)

    Regards
     
Thread Status:
Not open for further replies.