Does IMON turn off by itself for anybody else?

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by windstrings, Sep 17, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. windstrings

    windstrings Registered Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Posts:
    337
    I love nod 32.. but this problem has been plagueing me for almost a year... I just live with it.... I have to periodically check to see if IMON is turned off.. and when it is.. turn it back on.

    I have opened threads about this before and have had several nice folks try to help......

    I have 4 computers myself between my friends and relatives.. monitor about 5 more systems with NOD 32 on them..... all of them from time to time have this anomally?
    Some do it fairly frequently and some so it on more rare occasions... however the one that seems to act up the most probrable does the most email passage..
    My dad has a newsletter that sends about 50 or so emails out a day... his seems to be off everytime I check it?
    I don't know if IMON gets overwhelmed with large #'s of email at one time, or if its something else?

    If anyone else has this problem, can we please put our heads together to figure out what is error is?
    I keep praying that the .44 version will come out for XP and it will be fixed.. but I'm not holding my breath because NO ONE has yet acknowledged that they have yet figured out what is going on... therefore I fear NOD will not catch it either.

    thanks for your help.
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,770
    Location:
    Texas
    Did you set a password for your profile in the tray icon, system setup options? Set a password and then go to the desktop icon, profiles, and check the box for password protection.
     
  3. windstrings

    windstrings Registered Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Posts:
    337
    Yes.. I read about that a while back and I did that... I'm not sure if it makes any difference.. I don't think it does.. but at least I know someone is not doing it accidently....

    No its either a bug.. or something designed to stop AV software thats getting to it.. but I show clean.. both with NOD, Pestpatrol 5.0, Spybot 1.4, spyblaster 3.4, and I keep all my temp files cleaned... it doesn't happen on my system too much, but it does quite a bit on some others I'm monitoring... thankfully we have AMON too....
     
  4. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    One client had this problem with AMON. After he replaced the defective RAM modules, the problem went away.
     
  5. jg88swe

    jg88swe Registered Member

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Posts:
    181
    I have/had that problem too... But it have'nt been shutdown for 2 months now :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.