Does anyone know what happened to The Tech Guys Forum?

Discussion in 'other security issues & news' started by RCGuy, Aug 7, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RCGuy

    RCGuy Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Posts:
    541
    I'm not sure if this is the right place to post this topic, but is anyone else here having trouble accessing The Tech Guys Forum? I've posted over there a couple of times, however, I've noticed today when I clicked on their link in my Favorites folders, I get a "The page cannot be displayed" page. Does anyone know what happened to The Tech Guys Forum?
     
  2. Tommy

    Tommy Registered Member

    Joined:
    Dec 24, 2002
    Posts:
    1,169
    Location:
    Buenos Aires - Munic
  3. RCGuy

    RCGuy Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Posts:
    541
    No, the names are similar, but their URL is in the link that I provided.
     
  4. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
  5. RCGuy

    RCGuy Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Posts:
    541
    No, that's the same URL that Tommy provided. Mine is http://forums.thetechguys.com/ . They are(or were) called The Tech Guys(plural), not Tech Guy. Apparently, so far, no one who's read this thread is familiar with them.
     
  6. RCGuy

    RCGuy Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Posts:
    541
    Well, could someone at least tell me whether or not you are getting a "The page cannot be displayed" page when you click on this link? >>> http://forums.thetechguys.com/
     
  7. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,874
    Location:
    New England
    Yeah, there's nothing there. My best guess is the server might have failed and maybe they are in the process of restoring. The reason is that you get this error page just going to the main domain itself, something you'd be likely to see near the beginning of restoring a server. It's running but the content is not there.
     

    Attached Files:

  8. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    server not found
     
  9. RCGuy

    RCGuy Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Posts:
    541
    Hmmm. It looks like we're going to have to keep our eyes on this one and see how it all pans out.
     
  10. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,330
    Location:
    Netherlands
  11. flump

    flump Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Posts:
    1
    The tech guys are now at

    http:/forums.thetechstop.org

    Hope these are the guys you're looking for!!
     
  12. RCGuy

    RCGuy Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Posts:
    541
    Well, there is one way that I can find out. I'll try logging in.... Yep, that's them.(Although, actually it says on their hompage: formerly known as "The Tech Guys.") But boy, it sure would have been nice if they had TOLD SOMEONE!!! :mad: ...Just kidding. :D And thanks, flump.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.