Does anyone actually have Echo Backup server working without errors?

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by dlindner, Jan 30, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dlindner

    dlindner Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2006
    Posts:
    7
    I ask this because I have ripped and reinstalled this program numerous times and we still receive errors when editing backup tasks, connecting to agents because fdisk modules are already being used, cannot resolve the source path half the time, etc etc etc.

    Just curious if anyone out there has ECHO backup server up and running smoothly

    Acronis True Image Management Console® (build 8,018
    Acronis True Image Agent 9.5.8018
     
  2. Asher Levi

    Asher Levi Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Posts:
    2
    Hello,

    I also have a lot of problems with the ACRONIS BACKUP SERVER (BUILD 8039 the last one)
    100 % CPU on backup server.
    I can’t add NAS backup location
    i have a lot of acronis errors in the application log.
    I do not know how to move on.

    Asher
     
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello all,

    Thank you for using Acronis Corporate Disk Backup software

    Could you please submit a request for technical support. Attach all the related information (logs, error messages) to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with a solution.

    Thank you.
    --
    Michael Levchenko
     
Thread Status:
Not open for further replies.