Do you use a webshield 2010?

Discussion in 'polls' started by progress, Mar 20, 2010.

?

Do you use a webshield 2010?

  1. Yes!

    21 vote(s)
    35.6%
  2. No!

    39 vote(s)
    66.1%
Multiple votes are allowed.
  1. progress

    progress Guest

    Do you use a webshield 2010? :doubt:
     
  2. dw426

    dw426 Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Posts:
    5,543
    Yes I do. For the longest time I went with one, then, after reading how it could affect browser performance (slowing, that kind of thing), I dropped it. I never saw any truly better performance with it off (Avast 5), and honestly it didn't take long for me to feel uncomfortable without it. We can argue its effectiveness all day long, but it doesn't HURT security to use it, so, its back and staying.
     
  3. Motherroad

    Motherroad Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2006
    Posts:
    234
    Location:
    Florida
    No. Never liked them at all. A good AV with DefenseWall works well for me.
     
  4. guest

    guest Guest

    Not sure about the definition of webshield. I use WOT on Firefox and I left the SmartScreen filters enabled on IE. I use MSE (Microsoft Security Essentials) as my AV.
     
  5. Dark_Hanzo

    Dark_Hanzo Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Posts:
    172
    Location:
    Canada
    Not sure if NIS has one.
     
  6. pegr

    pegr Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Posts:
    2,279
    Location:
    UK
    I use Prevx with SafeOnline. AFAIK, neither the Prevx anti-malware component nor the SafeOnline browser security extension checks the http stream for malware, so I answered No.
     
  7. Boost

    Boost Registered Member

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Posts:
    1,293
    No, never have and never will. ;)
     
  8. CiX

    CiX Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Posts:
    404
    Mine is same with you except the AV ;)
     
  9. Konata Izumi

    Konata Izumi Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Posts:
    1,544
    How about intelligent stream scan feature of avast5's webshield?
     
  10. Konata Izumi

    Konata Izumi Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Posts:
    1,544
    what do you say about intelligent stream scan feature of avast5's webshield?
    If its not collecting any data,slow browsing or hog resources much... I think its worth using it.
     
  11. progress

    progress Guest

  12. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,468
    Are you talking about a specific program? :rolleyes:
     
  13. progress

    progress Guest

    Avast webshield, Avira webshield, Panda webshield ... any webshield.
     
  14. PJC

    PJC Very Frequent Poster

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Posts:
    2,959
    Location:
    Internet
    No. Just WOT & ABP of FF within Sandboxie.
     
  15. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    Avira's .
     
  16. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,057
    Location:
    North Carolina
    Avira
     
  17. blacknight

    blacknight Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Posts:
    2,434
    Location:
    Europe
    No. HIPS + GesWall.
     
  18. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    No i use a windshield :D

    Avira free doesn't officially have the Webguard as such

    But it has an excellent blocker built into ALL versions :thumb: I know as it works every day to alert me to all sorts of malicious content in webpages, BEFORE downloading etc it :thumb:
     
  19. Woodgiant

    Woodgiant Guest

    I am not sure if it is a webshield,... but I have SmartScreen filters enabled on IE 8, ...lurking in the background:ninja:
     
Loading...