Do You Think It's Better To Install Firefox B7?

Discussion in 'other software & services' started by DasFox, Nov 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DasFox

    DasFox Registered Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Posts:
    1,825
    Well I just installed a clean image for one of my boxes and before putting in FF 3.6.12 I thought, should I just use the beta instead?

    From what I've read it's now x64 support and the only addons I use at the moment are NoScript, Adblock Plus and Ghostery and they are all listed as working, so I figured maybe it's better to just use it?

    What do you think?


    THANKS
     
  2. DasFox

    DasFox Registered Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Posts:
    1,825

    I guess only Minefield is the x64 support...

    Wonder how Minefiled is coming along...

    http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/


    THANKS
     
    Last edited: Nov 16, 2010
  3. Sherlock_Holmes

    Sherlock_Holmes Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,447
    Location:
    Mumbai
    I dont know about the x64 support but the beta 7 is very fast compared to 3.6.12
    i had issues with startup time and some fav addons not working but il switch to 4 again once these problems are solved
     
  4. DasFox

    DasFox Registered Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Posts:
    1,825
    Ahhh I'll just make a IFW backup and if I don't like, slap the clean install back... :)


    THANKS
     
  5. Sherlock_Holmes

    Sherlock_Holmes Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,447
    Location:
    Mumbai
    And ff beta 7 is behaving differently for different system so u should try and experiment with it to see how it behaves with ur system
     
  6. DasFox

    DasFox Registered Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Posts:
    1,825

    Sorry what are you saying?
     
  7. vtol

    vtol Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Posts:
    774
    Location:
    just around the next corner
    64bit trunk is basically ok, sluggish on start-up - takes as a few moments, a bit of a memory hog - 280 - 400 Mb, adobe flash 64bit works mostly, else it is stable and fast in browsing. same add-ons supported for the 32bit version due work on the 64bit version as well
     
  8. Sherlock_Holmes

    Sherlock_Holmes Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,447
    Location:
    Mumbai
    i meant u should install it on ur system and see d difference urself
     
  9. DasFox

    DasFox Registered Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Posts:
    1,825
    Well I'm not seeing much of any difference at all, in fact it's just as slow to startup and browsing speeds are no different.

    Let me tell you I'm not impressed at all! :(

    If this is what it's going to be like when it goes final I'm going to look at Chrome based browsers. I'm really tired of using a slug...
     
  10. Sherlock_Holmes

    Sherlock_Holmes Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,447
    Location:
    Mumbai
    Back to beta
    first startup is horribly slow but there is a smoothness in browsing..better than ff3
     
  11. DasFox

    DasFox Registered Member

    Joined:
    May 5, 2006
    Posts:
    1,825

    For me there wasn't smoothness in browsing...

    Actually for me this beta wasn't good at all and 3x FF was much better and that's pretty pathetic...

    Mozilla better pull a rabbit out of their hat if they want to keep a loyal customer base especially with the speed that Opera 11 is showing and all those Chromium based browsers...
     
  12. Sherlock_Holmes

    Sherlock_Holmes Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,447
    Location:
    Mumbai
    Im back to ff3 as well
    the startup was too horrible
    and some addons didnt work
    so for the time being m back i hpe ff 4 beta 8 is better than beta 7
     
  13. vtol

    vtol Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Posts:
    774
    Location:
    just around the next corner
    dev seems to put in an effort as the pre b8 is gradually improving, slowly though
     
  14. Sadeghi85

    Sadeghi85 Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Posts:
    747
    It's most likely caused by the 'feedback' add-on, you could disable it and try again.
     
  15. Sherlock_Holmes

    Sherlock_Holmes Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,447
    Location:
    Mumbai
    i had already disabled it..that was the first thing i did when i installed ff4
    the bugs will be ironed with fututre builds...till then back to ff3
     
  16. Sherlock_Holmes

    Sherlock_Holmes Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Posts:
    1,447
    Location:
    Mumbai
  17. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,027
    Location:
    Lloegyr
    I was quite impressed with beta 6, beta 7 seems a bit sluggish sometimes but seems to be working relatively well on my laptop. In fact, b6 only crashed once & b7 has yet to do that. The beta breaks less pages than the standard release for me as well.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.