Do you run SpywareBlaster/SpywareGuard?

Discussion in 'polls' started by Page42, Apr 20, 2011.

?

Do you run SpywareBlaster and/or SpywareGuard?

  1. SpywareBlaster only

    35.5%
  2. SpywareGuard only

    0 vote(s)
    0.0%
  3. Both

    0 vote(s)
    0.0%
  4. Neither

    64.5%
  1. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    5,995
    Location:
    Last Breath Farm
    Let's see how many members are running SpywareBlaster, and how many are running SpywareGuard?
    Or neither?
    There will always be a place on my PCs for SpywareBlaster, but I quit using SpywareGuard about a year ago.
     
  2. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    4,568
    It sits there quietly, but...using Opera! ;)
     
  3. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,913
    I still have it, but don't update it often. I think i keep it for old times sake = the good old days memories :)

    The main reason i don't really need it is, i have ActiveX blocked in IE & also the OS. Plus i mainly use FF these days.

    However, i do put it on other peoples comps :thumb:
     
  4. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,726
    Neither. SpywareBlaster only protects against cookies for Firefox. SpywareGuard is out-of-date.
     
  5. Carver

    Carver Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Posts:
    1,906
    Location:
    USA
    Nether, there are loads of freeware apps better than SpywareBlaster and SpywareGuard now:isay: .
     
  6. Peaches4U

    Peaches4U Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    5,070
    Location:
    At my computer
    I still have Spywareblaster but got rid of spywareguard although I think I am okay without either one of them. ;)
     
  7. Fad

    Fad Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Posts:
    420
    Location:
    England
    I put SBlaster back on recently after it stopped working and would not remember it`s own settings...
    so must have been dependent on some feature of Windows (I probably disabled) although I never did find out what it was - working on a fresh install now though.

    Even if it`s just blocking some cookies in Firefox, it`s passive and isn`t annoying.
     
  8. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,592
    Stopped using them both ages ago. With virtualizers and sandboxing they are really unnecessary.
     
  9. cm1971

    cm1971 Registered Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Posts:
    727
    Neither...I use to use both but started having conflicts with the AV so I dropped them. With what I use now I don't really see where they are needed anyway.
     
  10. ViVek

    ViVek Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Posts:
    561
    Location:
    Moon
    I have Spywareblaster
     
  11. PJC

    PJC Very Frequent Poster

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Posts:
    2,959
    Location:
    Internet
    Some years ago, I used to have SB and SG.
    Since then, neither of them...;)
     
  12. ProTruckDriver

    ProTruckDriver Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Posts:
    939
    Location:
    "Here on Wilders"
    Agree. I also run neither.
     
  13. jadinolf

    jadinolf Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2006
    Posts:
    772
    Location:
    Southern California
    Spyware Blaster only
     
  14. carat

    carat Guest

    Do you mean it's nearly useless for Firefox users? :doubt: Maybe it's time to remove it ...
     
  15. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,726
    Pretty much. I find Spybot's Immunize better for Firefox users.
     
  16. cgeek

    cgeek Registered Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Posts:
    328
    Neither.
     
  17. blacknight

    blacknight Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Posts:
    2,839
    Location:
    Europe, UE citizen
    Neither. I use Opera.:D
     
  18. SIR****TMG

    SIR****TMG Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    815
    Still running SpywareBlaster....:D
     
  19. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,462
    Location:
    Lloegyr
    I have been running SpywareBlaster on my Notebook for nearly three years.
     
  20. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,161
    Location:
    Pennsylvania.
    Running Spywareblaster to be on the safe side.
     
  21. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    Neither. I use Safari :cool:
     
  22. Ibrad

    Ibrad Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Posts:
    1,959
    I have in the past but I have not run it recently. Last time I ran it I was running it next to ThreatFire v4.1 and got stuck in a reboot loop. After I learned what the cause it I removed SB and have not tried it again.
     
  23. berryracer

    berryracer Suspended Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Posts:
    1,640
    Location:
    Dubai, UAE
    I only use Super AntiSpyeware Free Edition. I don't need any resident program other than Eset Smart Security. :rolleyes:
     
  24. NRProia

    NRProia Registered Member

    Joined:
    Sep 11, 2011
    Posts:
    111
    Location:
    Lowell, MA
    Hello,

    I run SpywareBlaster. It's one of the programs that I update on a daily basis even though it takes a week or so for the new database to be released.

    Regards,

    Nathan
     
  25. nikanthpromod

    nikanthpromod Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Posts:
    1,369
    Location:
    India
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.