Do you run SpywareBlaster/SpywareGuard?

Discussion in 'polls' started by Page42, Apr 20, 2011.

?

Do you run SpywareBlaster and/or SpywareGuard?

  1. SpywareBlaster only

    35.5%
  2. SpywareGuard only

    0 vote(s)
    0.0%
  3. Both

    0 vote(s)
    0.0%
  4. Neither

    64.5%
  1. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    5,828
    Location:
    Last Breath Farm
    Let's see how many members are running SpywareBlaster, and how many are running SpywareGuard?
    Or neither?
    There will always be a place on my PCs for SpywareBlaster, but I quit using SpywareGuard about a year ago.
     
  2. Tarnak

    Tarnak Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    3,875
    It sits there quietly, but...using Opera! ;)
     
  3. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,833
    I still have it, but don't update it often. I think i keep it for old times sake = the good old days memories :)

    The main reason i don't really need it is, i have ActiveX blocked in IE & also the OS. Plus i mainly use FF these days.

    However, i do put it on other peoples comps :thumb:
     
  4. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,516
    Neither. SpywareBlaster only protects against cookies for Firefox. SpywareGuard is out-of-date.
     
  5. Carver

    Carver Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Posts:
    1,827
    Location:
    USA
    Nether, there are loads of freeware apps better than SpywareBlaster and SpywareGuard now:isay: .
     
  6. Peaches4U

    Peaches4U Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    5,070
    Location:
    At my computer
    I still have Spywareblaster but got rid of spywareguard although I think I am okay without either one of them. ;)
     
  7. Fad

    Fad Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Posts:
    377
    Location:
    England
    I put SBlaster back on recently after it stopped working and would not remember it`s own settings...
    so must have been dependent on some feature of Windows (I probably disabled) although I never did find out what it was - working on a fresh install now though.

    Even if it`s just blocking some cookies in Firefox, it`s passive and isn`t annoying.
     
  8. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,215
    Stopped using them both ages ago. With virtualizers and sandboxing they are really unnecessary.
     
  9. cm1971

    cm1971 Registered Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Posts:
    727
    Neither...I use to use both but started having conflicts with the AV so I dropped them. With what I use now I don't really see where they are needed anyway.
     
  10. ViVek

    ViVek Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Posts:
    550
    Location:
    Moon
    I have Spywareblaster
     
  11. PJC

    PJC Very Frequent Poster

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Posts:
    2,959
    Location:
    Internet
    Some years ago, I used to have SB and SG.
    Since then, neither of them...;)
     
  12. ProTruckDriver

    ProTruckDriver Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Posts:
    768
    Location:
    "Here on Wilders"
    Agree. I also run neither.
     
  13. jadinolf

    jadinolf Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2006
    Posts:
    463
    Location:
    Ojai, CA
    Spyware Blaster only
     
  14. carat

    carat Guest

    Do you mean it's nearly useless for Firefox users? :doubt: Maybe it's time to remove it ...
     
  15. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,516
    Pretty much. I find Spybot's Immunize better for Firefox users.
     
  16. cgeek

    cgeek Registered Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Posts:
    328
    Neither.
     
  17. blacknight

    blacknight Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Posts:
    2,433
    Location:
    Europe
    Neither. I use Opera.:D
     
  18. SIR****TMG

    SIR****TMG Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    757
    Still running SpywareBlaster....:D
     
  19. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,028
    Location:
    Lloegyr
    I have been running SpywareBlaster on my Notebook for nearly three years.
     
  20. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,122
    Location:
    Pennsylvania.
    Running Spywareblaster to be on the safe side.
     
  21. SweX

    SweX Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Posts:
    6,429
    Neither. I use Safari :cool:
     
  22. Ibrad

    Ibrad Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Posts:
    1,949
    I have in the past but I have not run it recently. Last time I ran it I was running it next to ThreatFire v4.1 and got stuck in a reboot loop. After I learned what the cause it I removed SB and have not tried it again.
     
  23. berryracer

    berryracer Suspended Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Posts:
    1,640
    Location:
    Dubai, UAE
    I only use Super AntiSpyeware Free Edition. I don't need any resident program other than Eset Smart Security. :rolleyes:
     
  24. NRProia

    NRProia Registered Member

    Joined:
    Sep 11, 2011
    Posts:
    111
    Location:
    Lowell, MA
    Hello,

    I run SpywareBlaster. It's one of the programs that I update on a daily basis even though it takes a week or so for the new database to be released.

    Regards,

    Nathan
     
  25. nikanthpromod

    nikanthpromod Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Posts:
    1,369
    Location:
    India
Loading...