Do you know firewall with command line ?

Discussion in 'other firewalls' started by weed, Jan 20, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. weed

    weed Registered Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Posts:
    1
    It 's for a desktop running on windows 2000.
     
  2. Khaine

    Khaine Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2002
    Posts:
    127
    Try PktFilter, you can find it at sourceforge
     
  3. TAG97

    TAG97 Registered Member

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    616
    Location:
    Connecticut USA
  4. stalker

    stalker Registered Member

    Joined:
    Jan 19, 2004
    Posts:
    152
    Location:
    Ljubljana, Slovenia


    Can I just friendly ask you, why do you need command line version. For debugging purposes ??


    Cause in my opinion, there is no need to make yourself everything far more complicated, especially in "firewall-like" applications. Many features (switches) are used/possible in GUI anyway, though there are probably some that are essential for debugging, and could be used only by command line.


    So I am just curious, why ??
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.