do i need windowblinds for this to work?

Discussion in 'other software & services' started by iceni60, Jul 25, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
  2. nick s

    nick s Registered Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Posts:
    1,430
    No. Just double-click the msstyles file to install. It will show up as "Media Center style" under "Windows and buttons" in the Appearance tab of your Display Properties.

    Nick
     
  3. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    thanks, Nick. but i just tried what you said, and i only have the royale colour, which was a theme i already had. this attachment is the msstyles file that i double-clicked. do you have any other ideas?
     

    Attached Files:

  4. nick s

    nick s Registered Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Posts:
    1,430
    My mistake. Should be RoyalMod under "Windows and buttons".

    Nick
     
  5. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    i dont have it, just classic, and xp as well as media centre. and i clicked on royalmod. have you tried it?, did it work for you?. i hope so, because that would give me a chance of it working :D please let me know. thanks
     

    Attached Files:

  6. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    if you are reading this, and you have managed to install the themes, will you let me know? its getting to be normal for me to have to try afew times to get anything to install/update. NAV2004 wasnt a problem, i just installed a different AV, but i like these themes. :D thank you :)
     
  7. nick s

    nick s Registered Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Posts:
    1,430
    Sorry, just got home from work. RoyalMod works for me. Did you extract the complete contents of the zip file to C:\WINDOWS\Resources\Themes. The RoyalMod folder will include a sub-folder named Shell as well as RoyalMod.msstyles.

    Nick
     
  8. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    i just tried reDLing, then extracting straight to the themes folder, last time i just put it there. it still will not work :( . when i double-click RoyalMod.msstyles it acts like ive clicked My Favourite Theme.theme, and RoyalMod.theme never appears. do you think i should through my computer out the window? ive spent two days trying to find good wallpaper and themes, and if i can get this to work ill be so happy :D BTW i hope you like it :D
     
  9. nick s

    nick s Registered Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Posts:
    1,430
    For me, it only shows up in the Appearance tab under "Windows and buttons". Not in the Themes tab. That's where I enabled it.

    Nick
     
  10. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    it is still like i said in post 5, it just doesnt appear. i tried clicking RoyalMod.msstyles in safe mode, and it acts like ive right-clicked desk-top>properties. i dont think its going to work for me, thanks for helping :) maybe next weekend ill find something else :eek:
     
  11. nick s

    nick s Registered Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Posts:
    1,430
    Same here. That's the way it's supposed to work. When the display properties pop up, go to Appearance...and click apply.

    Nick
     
  12. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    im going to take a picture of my themes folder and appearance tab. i really hope im being dim and you'll show me what ive done wrong :D
     
  13. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    inside the royalmod folder is roymod.msstyle and the shell folder.
     

    Attached Files:

  14. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    when i go into folder and doulble-click royalmod.msstyle i get this...
     

    Attached Files:

  15. dog

    dog Guest

    Hi iceni60, ;) & Nick ;)

    I tried to install the theme, after I saw you having problems ... to see if I could help.

    Unfortunately, I have experienced the exact same problem. o_O

    No trouble with the Media edtion theme (royale XP) ... which I also just installed before trying the royal mod 5 colour theme.

    dog - *puppy*
     
  16. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    its a horrible thing to happen :mad:
     
  17. nick s

    nick s Registered Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Posts:
    1,430
    I duplicated your trouble on a Virtual PC. Royale installs but RoyalMod does not. I'll play with it some more.

    Nick
     
  18. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    :D :D :D
     
  19. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    thanks *puppy* :)
     
  20. dog

    dog Guest

  21. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
  22. nick s

    nick s Registered Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Posts:
    1,430
    Works on the Virtual PC.

    Nick
     
  23. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    YYYYYYAAAAAAAAAAAAAHHHHHH :D :D :D :D :D :D :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
    thank you both,you are the best ttttthhhhhaaaaannnnnkkkkksssss *puppy* :D :cool:
     

    Attached Files:

  24. Azn_Tweaker

    Azn_Tweaker Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Posts:
    120
    Location:
    Canada, Toronto
    Ram Booster User Eh?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.