Differential Backup doesn't work

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by floundering, Nov 11, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. floundering

    floundering Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    7
    Hi...

    My dif backup has been working flawlessly for months and all of a sudden it won't work. Says "completed but with errors". Code #5(0x640005).
    This is driving me crazy. Does anybody have any thoughts about a fix?

    I just upgraded to True Image 9.0 Bulid 3854 thinking that may be the cause but it did no good. Still says "completed but with errors".

    Thanks!
     
  2. floundering

    floundering Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    7
    HELP!!!!!!!!!!!!!!!

    It just won't work!!!

    :mad: .....
     
  3. mujjuman

    mujjuman Registered Member

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Posts:
    21
    try disabling extra non-Microsoft services/processes or apps that are not needed and then try running it.
    anything thing you changed (extra programs, etc) in your computer before and after it used to work>?
     
  4. floundering

    floundering Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    7
    Nothing that I can remember. Wait! I think windows did an update however. Hmmmm............... You wouldn't think.......

    Thanks!
     
  5. floundering

    floundering Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    7
    In case anyone else has the same issue and can use this info, here's the latest from Acronis tech support. Waiting for tomorrow's response.


    ~Private communications removed per the Terms Of Service. - Ron~


    I did the above and sent the log file to them. Then.......

    ~Removed~

    I did the above and my memory passed 100%. Waiting for their response....
     
    Last edited by a moderator: Nov 18, 2008
  6. floundering

    floundering Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    7
    ~The posting of private communications is not allowed on these forums without the consent of both parties. - Ron~

    Did this. Still doesn't work....
     
    Last edited by a moderator: Nov 18, 2008
  7. mujjuman

    mujjuman Registered Member

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Posts:
    21
    aww i was interested in what he did..
     
  8. shieber

    shieber Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    3,710
    If you want to insert in a post the info from a Tech Support reply, you have to remove any references to original sender (email address, name, etc) or they tend to delete the entire text and not just the id.
     
  9. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    You can also just rewrite the reply in your own words.
     
  10. floundering

    floundering Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    7
    Ok guys! Sorry about that!

    So far, I'm still waiting for their reply to this. Will keep you updated as time permits.

    :)
     
  11. floundering

    floundering Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    7
    Hallelujah!! :D

    It was my mistake. I inadvertently checked "files and folders" in the backup wizard when I was making a differential backup. :rolleyes: You must check the "disks and partitions" box (the same as the full backup) and then select "differential" in the next screen. Now it works once again and I'm happy! Acronis live chat pulled me through! Thanks Acronis!

    :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.