Did You use toolbar?

Discussion in 'polls' started by CiX, Mar 19, 2010.

?

Did You use toolbar?

  1. Yes (Please specify)

    21 vote(s)
    13.0%
  2. No (Why?)

    141 vote(s)
    87.0%
  1. CiX

    CiX Registered Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Posts:
    404
    Did You use toolbar?
     
  2. progress

    progress Guest

    No (because I hate all toolbars) :)
     
  3. guest

    guest Guest

    Yes, last year I used Google Toolbar for IE during some weeks. Unfortunately, Google Toolbar for IE proved to be very unstable and crashed frequently.

    The only toolbar I use now is the RoboForm native toolbar (for IE and Firefox). It never crashed here.
     
  4. mvario

    mvario Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Posts:
    339
    Location:
    Haddonfield, IL
    Luvs me some toolbarz :argh: Got moar?

    too-many-toolbars.gif



    kidding. No, no toolbars. I find them nasty, foul little things.
     
    Last edited: Mar 19, 2010
  5. YeOldeStonecat

    YeOldeStonecat Registered Member

    Joined:
    Apr 25, 2005
    Posts:
    2,345
    Location:
    Along the Shorelines somewhere in New England
  6. Creer

    Creer Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Posts:
    1,345
    +1 :thumb:
     
  7. blacknight

    blacknight Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Posts:
    2,433
    Location:
    Europe
    No. I don't need them, and moreover I want my screen as free as is possible.
     
  8. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    nope have no use for toolbars.
    opera has all the features i need.
     
  9. Toby75

    Toby75 Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2006
    Posts:
    480
    No toolbars here. Any extra process running on my PC is unwanted.
     
  10. Antarctica

    Antarctica Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Posts:
    1,617
    Location:
    Canada
    Same for me. I think the Poll is very clear anyway...
     
  11. the Tester

    the Tester Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Posts:
    2,854
    Location:
    The Gateway to the Blue Hills,WI.
    No toolbars here.
    I don't see where a toolbar serves any useful purpose for me.
     
  12. GlobalForce

    GlobalForce Regular Poster

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Posts:
    3,581
    Location:
    Garden State, USA
  13. Hugger

    Hugger Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Posts:
    1,003
    Location:
    Hackensack, USA
    What are toolbars?
     
  14. leofelix

    leofelix Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    171
    Location:
    Italy

    LOL :D

    Only 'google lite' add on for Firefox here (and "Customize google" of course).

    As for the rest I wouldn't install toolbars even if they paid me
     
  15. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,029
    Location:
    Lloegyr
    I once used the Google toolbar on Firefox 2. But I was younger & more stupid then & after it gave me a lot of problems I uninstalled it. Never again! o_O
     
  16. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,468
    Never used toolbars, i love to have a sleek browser :D
     
  17. Ibrad

    Ibrad Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Posts:
    1,949
    Use toolbar's every once in a while. I had Google for a while but it slowed down my browser loading time.

    I once tried to download the Ask.com toolbar (yeah I had not read into the "History" of the toolbar yet) and it caused my PC to reboot o_O so that was the last time I tried a toolbar.
     
  18. Neoxellos

    Neoxellos Registered Member

    Joined:
    Dec 26, 2006
    Posts:
    60
    Roboform toolbar.
     
  19. Threedog

    Threedog Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    1,125
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    No toolbars here for me either. Less is best.
     
  20. Carver

    Carver Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Posts:
    1,827
    Location:
    USA
    No,too much bloat. Toolbars are usually limited in choice of search engines and the privacy policy of the search engines offered ensure that there will be a record of my search for several years.
     
  21. google88

    google88 Registered Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Posts:
    135
    google

    to
    spell check text

    also buttons:
    you tube
    imdb for movies
    shopping
    translate
    highlight for fast search of page
     
  22. 1boss1

    1boss1 Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Posts:
    401
    Location:
    Australia
    Yes Web Developer and SEOQuake, couldn't live without them.
     
  23. STONEMAN

    STONEMAN Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Posts:
    98
    Location:
    London,South Of The River
    none here,i like things clean and simple.
     
  24. YanK33

    YanK33 Registered Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Posts:
    195
    no men i hate all tool bars all of them are a mess
     
  25. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,029
    Location:
    Lloegyr
    I got a toolbar with MSN Messenger in an update as I wasn't paying attention & didn't uncheck something :eek: . It's on IE 8 however & I rarely use that. I just hide the damn thing. It may come in useful one day, I doubt it though somehow.
     
Loading...