Device Connect/Disconnect Sound

Discussion in 'hardware' started by DVD+R, Oct 30, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DVD+R

    DVD+R Registered Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Posts:
    1,979
    Location:
    The Antipodes
    Sine I Upgraded to Windows 8.1 Pro, every so often I hear the Device Connect Sound, and almost Immediately the Disconnect Sound. This happens at least dozens of times a day, and I have no Idea which Device is Connecting and Disconnecting, It happens in less than a second so I'm not getting any popup to tell me what it is. I'm thinking of Disabling that Sound, but I'm still wondering what could be causing this o_O It never happened with Windows 8, just 8.1 :doubt:
     
  2. Brian K

    Brian K Imaging Specialist

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Posts:
    8,634
    Location:
    NSW, Australia
    DVD+R,

    Are you using an Asus motherboard with AI Suite software?
     
  3. DVD+R

    DVD+R Registered Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Posts:
    1,979
    Location:
    The Antipodes
    ASUS Motherboard yes, AI Suite No
     
  4. Brian K

    Brian K Imaging Specialist

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Posts:
    8,634
    Location:
    NSW, Australia
    OK, I had something similar due to the USB keyboard. Resolved after AI Suite was uninstalled and reinstalled. But mine only occurred as Windows had completed loading. Obviously different from yours.
     
  5. DVD+R

    DVD+R Registered Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Posts:
    1,979
    Location:
    The Antipodes
    Found the Problem! CorsairLINK2 Not Compatible with 8.1
     
    Last edited: Oct 31, 2013
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.