Deployment Server

Discussion in 'Other Acronis Products' started by mcconnellinc, Apr 4, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mcconnellinc

    mcconnellinc Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Posts:
    8
    Today I have downloaded the Snap Deploy trial. For some reason the OS Depolyment Server will not start. I have installed all Acronis Snap Deploy components onto a single XP box. I click on Manage Deployment - I see the box which has the OS Depolyment Server installed - I enter my username and password - on the bottom of the screen it states the the OS Deployment Server is starting..... I wait and it will never connect. Any suggestions.

    I have tried not entering a username and password with the same results.
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello mcconnellinc,

    Thank you for your interest in Acronis Complete System Deployment Software.

    Could you please create screen shots of your actions which you took to perform the above-mentioned operation step-by-step?

    Please create an account, then log in and submit a request for technical support. Attach all the collected files to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Kirill Omelchenko
     
Thread Status:
Not open for further replies.