data base 3022?

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by iceni60, Jul 24, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    im sure i saw an update for spywareblaster, but i still have 3022 in the data base after updating. i think ive had this problem since i last reinstalled os(6-7weeks)with the last version too. i uninstalled the last version before installing the new,but kept the spywareblaster folder with the system snapshot in. is there any way i could update manually(save as target) then swap the new with the old. sorry if there has been no update, i thought there had been. :D
     
  2. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    i found the manual updates, :rolleyes: sorry
    3089 in data base now :cool:
     
    Last edited: Jul 24, 2004
  3. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    is 3089 the right amount for data protection? i just manually updated again to check. its made me think abit after seeing others who have manually updated. thank you :)
     
  4. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    18,148
    Location:
    New England
    Yes, as of the present time, 3089 is current.
     
  5. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    thank you, i know i can safely manually update now :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.