Crashes when you click "archive"

Discussion in 'Paragon Drive Backup Product Line' started by capaneus, Oct 14, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. capaneus

    capaneus Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Posts:
    3
    I'm using Paragon Drive Backup 9.0 Workstation on a windows XP SP2 box.

    Everytime I click the "archive" tab within the program interface I get a crash of "launcher.exe" (see attached).

    Any thoughts on what could be causing this?
     

    Attached Files:

  2. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    If you click where it says "click here" in blue - that may describe the problem.
     
  3. RAD

    RAD Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Posts:
    332
    I had exactly the same problem. It is a known issue with certain card reader drivers on some computers. They have a fix....go fill out a support ticket at the paragon website and they will fix you up. It worked completely for me.
     
  4. enox6

    enox6 Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Posts:
    1
    RAD how long it took the Paragon team to fix your issue. I am having the same issue, just submitted a support request today. Thanks.
     
  5. capaneus

    capaneus Registered Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Posts:
    3
    Thanks for the responses guys, I'll give Paragon Support a whirl - much appreciated.

    -ben h.
     
  6. RAD

    RAD Registered Member

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Posts:
    332
    I filled out a support request and got respnses the next day.
    So basically about 24 hrs, give or take a few.
     
  7. Paragon_Tony

    Paragon_Tony Former Paragon Moderator

    Joined:
    Aug 14, 2009
    Posts:
    46
    Hi capaneus,

    I'm sorry for the inconvenience you have encountered.

    This problem was discovered and fixed in Drive Backup 8.5, but it seems to have reappeared in the latest build of Drive Backup 9. The issue is caused by card readers or other removable devices that don't have any media installed. Normally the application would detect it as a blank device, but it is causing problems with the latest version.

    To solve the problem, you will either need to revert to the previous build of Drive Backup 9, or disconnect the device in question.

    In order to send you the previous build download links we will need you to contact us directly. Please call 1-888-347-5462 (option 2, option 1) to request these.
     
  8. Paragon_Tony

    Paragon_Tony Former Paragon Moderator

    Joined:
    Aug 14, 2009
    Posts:
    46
    Hi capaneus,

    You can send me a private message as well and I will reply with the links.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.