Could IE History being deleted be caused by WSA v8.0.1.216 Beta?

Discussion in 'Prevx Betas' started by gate1975mlm, Aug 5, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gate1975mlm

    gate1975mlm Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2004
    Posts:
    156
    Hi again,

    I am running WSA v8.0.1.216 Beta and on 2 of my computers and I have noticed at random times my IE9 history is being deleted by itself.

    I don't remember this ever happening before using the latest betas after build WSA v8.0.1.203.

    Anyone else experience this?

    Is WSA even capable of deleting IE9 history?

    I really don't know what else could be causing this.
     
  2. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    I'm fine here on Win 7 x64! What is your IE9 settings and are you using any other security?

    TH

    Capture05-08-2012-7.02.55 PM.jpg
     
  3. gate1975mlm

    gate1975mlm Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2004
    Posts:
    156
    My settings are the same as yours except 250 for Disk space to use.

    And I am not using any other security except Windows firewall and Defender.
     
    Last edited: Aug 5, 2012
  4. gate1975mlm

    gate1975mlm Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2004
    Posts:
    156
    I see in the WSA settings that "System Cleaner" is able to delete IE "URL History" and "Address bar History " and both had check marks next to them however "Enable Scheduled Cleanup" was not enabled.

    Strange
     
  5. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Yes, this is from the scheduled cleaner - it was enabled by default in the first beta build but will be corrected in the next update.
     
  6. gate1975mlm

    gate1975mlm Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2004
    Posts:
    156

    Thanks again for the info :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.