Cookie Wall Repeating at Startup?

Discussion in 'privacy technology' started by tomteeth, Jul 18, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tomteeth

    tomteeth Registered Member

    Joined:
    May 23, 2002
    Posts:
    153
    Location:
    filthydelphia
    Hello Everyone: I have cookie wall configured to always accept certain website cookies eg. (aol, cnn, photobucket) and atleast three others.
    My problem is, I see them in the always accept screen, but each time I restart my pc, it asked me to accept or reject them.
    How can I get it to stop asking?
     
  2. danny9

    danny9 Departed Friend

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Posts:
    678
    Location:
    Clinton Twp. Mi
    Sorry tomteeth.
    Been using cookie wall for several yrs. now without any problems.
    If that happened to me I would probably do an uninstall and then a reinstall.
    I can't think of any other reasons.
    Good luck!
    Dan :cool:
     
  3. tomteeth

    tomteeth Registered Member

    Joined:
    May 23, 2002
    Posts:
    153
    Location:
    filthydelphia
    Danny9: I had Cookie Wall a few years back and it did the same thing, thats why I stopped using it. But I will try the uninstall & reinstall again.
    I thought once you Always accepted or denied a cookie, it should stay that way until you go into the ADD/DELETE and change it.
    Oh well, anyway, I will see what happens and let you know,Thanks
     
  4. danny9

    danny9 Departed Friend

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Posts:
    678
    Location:
    Clinton Twp. Mi
    You're right. In the Add/ Delete window, if you move a cookie from the new column to the keep or delete automatically window, that's where it stays. You should never have to decide again.
    In the configure window, this is what I had from the start;
    Auto start--disabled
    Monitor IE-- enabled
    new cookie action--none
    scan for cookies every--60 seconds
    Hope you get it back up and running again.:)
     
  5. tomteeth

    tomteeth Registered Member

    Joined:
    May 23, 2002
    Posts:
    153
    Location:
    filthydelphia
    My auto start says Enabled, I just changed it to Disable, see what happens. I guess it will still engage when a cookie tries to come up after doing this, will let you know if it helped! Thanks, Tom
     
  6. tomteeth

    tomteeth Registered Member

    Joined:
    May 23, 2002
    Posts:
    153
    Location:
    filthydelphia
    Naturally I had to put it back to Enabled, it was not coming up at all..

    I will try the uninstall_reinstall and see what happens
     
  7. tomteeth

    tomteeth Registered Member

    Joined:
    May 23, 2002
    Posts:
    153
    Location:
    filthydelphia
    Danny9: I reinstalled 15 minutes ago and so far it has not acted up, I think you were right, Thank You, Tom
     
  8. danny9

    danny9 Departed Friend

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Posts:
    678
    Location:
    Clinton Twp. Mi
    Glad it helped.
    Hopefully no more problems cause it is a good little program.:)
     
Thread Status:
Not open for further replies.