Component Directory Lockdown – New in Firefox 3.6

Discussion in 'other software & services' started by ronjor, Nov 17, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,802
    Location:
    Texas
    Mozilla Security Blog
     
  2. firzen771

    firzen771 Registered Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Posts:
    4,815
    Location:
    Canada
    sounds good to me
     
  3. papillonn

    papillonn Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2005
    Posts:
    117
    Location:
    TR
    Is there a software which can do inject it's code to componets of firefox in daily standart usage? Would there be any disadvantages?
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,802
    Location:
    Texas
    Good question. I have no idea. o_O
     
  5. pandlouk

    pandlouk Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Posts:
    2,572
  6. MikeBCda

    MikeBCda Registered Member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Posts:
    1,627
    Location:
    southern Ont. Canada
    Sounds great. Hopefully updates to FF itself will be set up to get through that lockdown automatically so we don't have to jump through hoops trying to update.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.