Compaq Partition

Discussion in 'Acronis Disk Director Suite' started by danielbeta, Feb 6, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. danielbeta

    danielbeta Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Posts:
    4
    Hello:

    I have a Disk Director 10.0 and would like to split the partition on my Compaq v6000 currenty i have the following

    NTFS c Pri act 60 free 30
    Unalloctaed 7.8mb
    D compaq RD 11.48 gb
    NTFS 1gb

    i want to split c but it gives me an error E000a0456 unable to split partition....
    other options like increase space does not work

    Please help


    Regards,

    Dan
     
  2. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    Was this with DD running in Windows or from the DD CD?
    If the CD, was it the the Full or Safe Mode version?

    Does a resize attempt result in the same error or a different error?

    What build of DD are you using?

    What OS are you using?
     
  3. thecreator

    thecreator Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Posts:
    87
    Location:
    Baltimore Co., Maryland USA
    Hi danielbeta,

    You can't split a partition, if the MBR is corrupted. You need to reboot the computer and schedule a Chkdsk to run choosing both options and reboot to run.

    Schedule a Chkdsk on all partitions, prior to working with Disk Director Suite, and reboot to run.
     
  4. danielbeta

    danielbeta Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Posts:
    4
    Was this with DD running in Windows or from the DD CD?
    If the CD, was it the the Full or Safe Mode version?

    Running in Windows

    Does a resize attempt result in the same error or a different error?
    When i click on the partition the up down arrows are greyed out i tried to manually change that ( Highlight and key in the Gbs ) but it comes back to 60gb , i know i have 30gb of free space there.

    What build of DD are you using?

    DD 10 build 2077


    What OS are you using?

    Xp pro
     
  5. danielbeta

    danielbeta Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Posts:
    4
    Hi The Creator:

    Thanks i will try that and post if it works
     
  6. thecreator

    thecreator Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Posts:
    87
    Location:
    Baltimore Co., Maryland USA
    Hi danielbeta,

    Log into your Acronis Account and download the latest version of DD, which is Acronis Disk Director Suite 10.0 (build 2,160).

    You are not using the latest version.

    Right now, Acronis appears to be down.

    https://www.acronis.com/homecomputing/my/profile/

    This error (HTTP 500 Internal Server Error) means that the website you are visiting had a server problem which prevented the webpage from displaying.
    For more information about HTTP errors, see Help.
     
  7. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    You want to consider updating to the current build (2,160) of DD.
     
  8. danielbeta

    danielbeta Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Posts:
    4
    Thanks for your help Guys

    The Creator your suggestion worked Chk dsk removed the grey area great TS skills without much info from my side :thumb: ,now its accepting to resize and split partitions dint have to update i was not sure how that would help this is a basic dd function.
     
Thread Status:
Not open for further replies.