COMODO Ver. 3 + ThreatFire

Discussion in 'other firewalls' started by WilliamP, Feb 15, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    I am running Comodo 3 with Defense+ and was wondering if anyone has tried TF at the same time? I did have SSM with Comodo and they kept locking up things. I was using the firewall with leak protection but still installations would lock up.
     
  2. Dieselman

    Dieselman Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Posts:
    795
    No need to run TF along with Comodo. Overkill I say. I downloaded leak tests and HIPS test and Comodo blocked them all.
     
  3. Kees1958

    Kees1958 Registered Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Posts:
    5,857
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.