COMODO Ver. 3 + ThreatFire

Discussion in 'other firewalls' started by WilliamP, Feb 15, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,208
    Location:
    Fayetteville, Ga
    I am running Comodo 3 with Defense+ and was wondering if anyone has tried TF at the same time? I did have SSM with Comodo and they kept locking up things. I was using the firewall with leak protection but still installations would lock up.
     
  2. Dieselman

    Dieselman Registered Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Posts:
    795
    No need to run TF along with Comodo. Overkill I say. I downloaded leak tests and HIPS test and Comodo blocked them all.
     
  3. Kees1958

    Kees1958 Registered Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Posts:
    5,857
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.