Comodo Kiosk

Discussion in 'sandboxing & virtualization' started by jo3blac1, Sep 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jo3blac1

    jo3blac1 Registered Member

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Posts:
    739
    Location:
    U.S.
    https://www.youtube.com/watch?v=vGEsEvTI2Js

    - anybody has seen this video? it looks like comodo kiosk is just like avast safezone but taken one step further to include several other applications besides google chrome. it will be a completely virtual desktop experience. this really make sense, you want to keep your trusted applications and files on your main desktop and untrusted internet connected applications in a virtual environment. i
     
    Last edited: Sep 20, 2012
  2. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,559
    I hate virtual keyboards.
     
  3. jo3blac1

    jo3blac1 Registered Member

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Posts:
    739
    Location:
    U.S.
    me too. but I seriously doubt that they would make virtual keyboard the only input solution. it would be too unpractical.
     
  4. wasgij6

    wasgij6 Registered Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Posts:
    263
    the virtual keyboard is not required to use.
     
  5. jo3blac1

    jo3blac1 Registered Member

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Posts:
    739
    Location:
    U.S.
    I think they might be using the virtual keyboard to target future tablet audience.
     
  6. DBone

    DBone Registered Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Posts:
    1,041
    Location:
    SoCal USA
    More bells, whistles and eye candy, when they really needed to focus on making their current product better.
     
  7. jo3blac1

    jo3blac1 Registered Member

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Posts:
    739
    Location:
    U.S.
    Their D+, Firewall and AV are already pretty good, no?
     
  8. CyberMan969

    CyberMan969 Registered Member

    Joined:
    Apr 21, 2011
    Posts:
    589
    I've been using CIS ever since it first came out as a combined CF and CAV app. Before that I was using CF and CAV anyway. I have recently dropped the AV component for Avast, which BTW works very well with CIS - for as long as the AV component of CIS is not installed or active.

    Apparently Melih himself tested TDL4 with Kiosk yesterday (after I brought the issue to his attention), and came back reporting that Kiosk had managed to contain the kit.

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=332685

    Good news from Comodo! :thumb:
     
    Last edited: Sep 21, 2012
  9. The Red Moon

    The Red Moon Registered Member

    Joined:
    May 17, 2012
    Posts:
    3,871
    yes but they are doing.version 6 is an improvement surely?:blink:
    The suite has got a lot better over the years.
    All for free too which is an added bonus.:thumb: :thumb: :ninja:
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.