Comodo CIS 6.3 wont update

Discussion in 'other anti-virus software' started by javahole, Jan 10, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. javahole

    javahole Registered Member

    Joined:
    Dec 5, 2012
    Posts:
    63
    Location:
    uk
    And today its telling me ''Needs Attention'' but update not working.
    Just showing ''unspecified error'' after hitting update.

    Anybody got a fix ? The Comodo forum is suggesting a reinstall but not sure i want to be messing around with the chance of it happening again.
     
  2. khanyash

    khanyash Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Posts:
    2,123
    Re: Comodo CIS 6.13 wont update

    Did you run diagnostics?
     
  3. javahole

    javahole Registered Member

    Joined:
    Dec 5, 2012
    Posts:
    63
    Location:
    uk
    Re: Comodo CIS 6.13 wont update

    Yes, its saying there is not a problem. I always use it with Toolwiz Time Freeze without any problems until now.
    Theres quite a few people with the same problem it seems.

    Cheers
     
  4. javahole

    javahole Registered Member

    Joined:
    Dec 5, 2012
    Posts:
    63
    Location:
    uk
    Re: Comodo CIS 6.13 wont update

    Wonder if i should do a restore to earlier point on windows ?
     
  5. The Red Moon

    The Red Moon Registered Member

    Joined:
    May 17, 2012
    Posts:
    4,038
    Are you trying to update comodo whilst being in frozen mode.?
    That may be a cause of some of the issue.
     
  6. javahole

    javahole Registered Member

    Joined:
    Dec 5, 2012
    Posts:
    63
    Location:
    uk
    No i always just manually update before i use TWTF .

    Anyway the updates have suddenly started working again so all is good now.

    Thanks.
     
  7. notageek

    notageek Registered Member

    Joined:
    Jun 3, 2002
    Posts:
    1,601
    Location:
    Ohio
    I have the problem now. I tried to restart CIS and still not updating. I'm glad you got it working.
     
  8. blacknight

    blacknight Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Posts:
    2,967
    Location:
    Europe, UE citizen
    I had this problem with v.6 and now I have with all released v. 7. Not encouraged to register in Comodo Forum and then to have to fill all their very annoying bug's report.
     
Loading...
Similar Threads
  1. ako
    Replies:
    8
    Views:
    1,371
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.