command line

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by Bartski, Nov 14, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bartski

    Bartski Registered Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Posts:
    3
    Hello ,

    I have executed all the extra settings for Nod32 and succeeded almost, but when i fill in the command rule i get a error message.
    Someone a solution.

    It is the very last of the settings when you make a tak (for example weekly scan of c drive) i get an error fillin the command line.

    thanx in advance

    Bartski
     
  2. alglove

    alglove Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2005
    Posts:
    904
    Location:
    Houston, Texas, USA
    What does the error say, exactly?
     
  3. COSMO26

    COSMO26 Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2003
    Posts:
    404
    Try HERE. This is the 5th Sticky Post on this Forum's Page 1 "Extra Settings for NOD32 v2.5"; Should start on Post #71 and read on; #77 says in Command Line put a single space between C:\ and /first switch. Did you? Hope this helps til others arrive.
     
    Last edited: Nov 15, 2006
  4. Bartski

    Bartski Registered Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Posts:
    3
    gonna try it , hope it helps gonna keep you informed!
     
  5. Bartski

    Bartski Registered Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Posts:
    3
    shame i get the following message: incorrect commando rule parameter : / Qurantaine...................................
     
  6. COSMO26

    COSMO26 Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2003
    Posts:
    404
    Can you Copy-Post your Switches as entered into this thread? Alglove or others can help you faster that way. If other Errors were different than something about "Command Line parameter-Quarantine" per this post, U should detail that too.
     
  7. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    This is because you have NOT spelt the word Quarantine correctly.

    Cheers :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.