Cloned Vista Drive + Bitlocker

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Det, Nov 21, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Det

    Det Registered Member

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Posts:
    7
    Has anyone had any success with Cloning a Vista Drive w/bitlocker? I have tried several times both with bitlocker enabled and then with it disabled. It boots but get nothing but a blank screen with cursor after logging in.
    -d
     
  2. blunz

    blunz Registered Member

    Joined:
    Apr 27, 2006
    Posts:
    2
    Frustrating - I've been looking for this same answer.
     
  3. Det

    Det Registered Member

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Posts:
    7
    I wonder if Acronis is aware of this issue?
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Det and blunz,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup software

    Acronis True Image 11 Home should work with Windows Vista and Bitlocker. If you've encountered any issues with cloning hard drive with Bitlocker then submit a request for technical support. Attach Acronis True Image 11 Home logs and information to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with a solution.

    Thank you.

    --
    Michael Levchenko
     
  5. blunz

    blunz Registered Member

    Joined:
    Apr 27, 2006
    Posts:
    2
    It's really very simple - there's no way to restore - the image is not encrypted so the drive won't work after the restore.
     
Thread Status:
Not open for further replies.