Cloned drive containing OS cannot use Outlook or IE7

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by samcat, Oct 15, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. samcat

    samcat Registered Member

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Posts:
    2
    Hi,
    I cloned by OS drive to another drive. The cloned drive will allow me to do everything except it will not download email using outlook or download any pages using IE7. I can however download via bittorrent!!!. Any solutions. I'm at a loss.

    Cheers

    Dave
     
  2. Xpilot

    Xpilot Registered Member

    Joined:
    May 14, 2005
    Posts:
    2,318
    I doubt that this is related to the fact that you are using a cloned drive.

    In IE7 under the tools tab do you have Diagnose Connection Problems tool installed? If so run the diagnosis test and act on the results. You could also right click your connection icon and run Repair.

    However the most likely cause is that you ISP has some temporary problems. Check with them either by their own diagnosis software if you have any installed or by telephone.

    Xpilot
     
  3. Ralphie

    Ralphie Registered Member

    Joined:
    Oct 8, 2006
    Posts:
    952
    Location:
    Florida
    Did you try booting with the original drive to see if it is exhibiting the same problems? Might be just coincidence and as XPilot says it may be your ISP.
     
  4. samcat

    samcat Registered Member

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Posts:
    2
    Everything works fine using the original drive
     
  5. Xpilot

    Xpilot Registered Member

    Joined:
    May 14, 2005
    Posts:
    2,318
    Did you do any diagnostics on the clone and what were the results? Have you put the clone back on line again? what are you going to do next?
     
Thread Status:
Not open for further replies.