Clone disk frezees at logon

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Kalimero, Mar 18, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kalimero

    Kalimero Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Posts:
    6
  2. joema

    joema Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Posts:
    11
    Location:
    Nashville, TN
    Two of us have had the same problem on both SOURCE AND DESTINATION disks: https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=123553

    I tried every solution I could think of, including using the XP recovery and the commands: chkdsk /R, Fixmbr, fixboot,and bootcfg /rebuild. Nothing worked.

    Ultimately I had to install and boot from an older hard disk, and salvage my files from the non-bootable drive.
     
  3. Brian K

    Brian K Imaging Specialist

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Posts:
    9,676
    Location:
    NSW, Australia
  4. Kalimero

    Kalimero Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Posts:
    6
    Muchas gracias...
    I solve with method #2
    :)
     
  5. pengquadrat

    pengquadrat Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Posts:
    25
    Kalimero, did you by chance start Windows after cloning, with both source and target disk still connected? Windows tends to corrupt the clone.

    Hence after cloning: power off the computer and disconnect one of the two HDs.

    Joachim
     
  6. Kalimero

    Kalimero Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Posts:
    6
    No, I never give the chance to windows to corrupt my cloned disk...
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.