Chromium & vB PW saving

Discussion in 'other software & services' started by funkydude, May 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. funkydude

    funkydude Registered Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Posts:
    6,854
    So following my usual inability to stay with 1 browser, I'm now onto the new beta of the Iron v5 browser. Unfortunately (and I remember this being an issue in firefox too actually, had to type "f" to my details to auto fill) it doesn't seem to want to save the username/password for vBulletin based forums, or at least doesn't give me the usual popup after logging in.

    Anyone know what the secret is?
     
  2. doktornotor

    doktornotor Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Posts:
    2,047
    It should work. Doesn't look like Chrome issue if you had the same w/ FF as well. Actually, the problem may be that you have multiple values stored for the same login form. Anyway, using LastPass extension right now, so can't really check.
     
  3. funkydude

    funkydude Registered Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Posts:
    6,854
    Nah it's not machine related if that's what you're thinking(tried various machines/OS's, admittedly with firefox not Iron), I was just noting a weird coincidence.

    The difference is firefox asks you to save the password, but Iron doesn't appear to be, on a fresh install (no previous passwords).

    I simply type in my details and hit login and the "dropdown" bar doesn't appear like it does for other sites.
     
  4. doktornotor

    doktornotor Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Posts:
    2,047
    Can't reproduce, maybe you should just wipe all the history/passwords whatnot and see if it fixes that. That said, the 5.0.380 build is messed up.
     
  5. funkydude

    funkydude Registered Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Posts:
    6,854
    Bah, I'll wait and see what the next build is like. Thanks for your help.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.