Change program installation directory

Discussion in 'Acronis Disk Director Suite' started by barrybeam, Oct 11, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. barrybeam

    barrybeam Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    3
    I am installing Disk Director because I need to add additional space to my "C" Drive Partition which I originally set at 33mb. But I notice many programs that I install does not give you the option of where you want it installed. Now it is 90% used.
    I want all programs on a separate partition named "H" "Programs".
    Now I try to install Disk Director & it wants to put it in "C" also.:thumbd:
    How can I change where this program gets installed?

    Thanks
    barrybeam
     
  2. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    If you select the "Custom" install option, you can then click the "Browse" button and select where you want to install the program.
    dd_custom_directory.jpg
     
  3. barrybeam

    barrybeam Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    3
    Thank You, It work like a charm.
    I added 10 mb to my C drive & now I can defrag it & that should cure my Roxio MyDVD issue & life is good. I never thought to choose "Custom" on all the programs I install. I could have eliminated the problem altogether if i had paid attention to that option. I am so pleased that this program "Disk Director" worked the 1st time with no headaches. I am not used to that. Again Thank You for the speedy answer.:thumb:
    Barrybeam
    www.beamalarm.com
     
  4. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,483
    Location:
    California
    You're welcome and I'm glad it worked for you. It's good to get posts with success.

    I assume you mean "GB" and not "MB" in your posts. 10MB wouldn't do anything to help and 33MB is barely enough to install DOS and a few programs.
     
  5. barrybeam

    barrybeam Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    3
    You are right, I meant gb. Too many bytes to think about. o_O
    Diskfrag worked & I burned my Video Project to disk.

    barrybeam
    www.beamalarm.com
     
Thread Status:
Not open for further replies.