Change program installation directory

Discussion in 'Acronis Disk Director Suite' started by barrybeam, Oct 11, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. barrybeam

    barrybeam Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    3
    I am installing Disk Director because I need to add additional space to my "C" Drive Partition which I originally set at 33mb. But I notice many programs that I install does not give you the option of where you want it installed. Now it is 90% used.
    I want all programs on a separate partition named "H" "Programs".
    Now I try to install Disk Director & it wants to put it in "C" also.:thumbd:
    How can I change where this program gets installed?

    Thanks
    barrybeam
     
  2. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,485
    Location:
    California
    If you select the "Custom" install option, you can then click the "Browse" button and select where you want to install the program.
    dd_custom_directory.jpg
     
  3. barrybeam

    barrybeam Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    3
    Thank You, It work like a charm.
    I added 10 mb to my C drive & now I can defrag it & that should cure my Roxio MyDVD issue & life is good. I never thought to choose "Custom" on all the programs I install. I could have eliminated the problem altogether if i had paid attention to that option. I am so pleased that this program "Disk Director" worked the 1st time with no headaches. I am not used to that. Again Thank You for the speedy answer.:thumb:
    Barrybeam
    www.beamalarm.com
     
  4. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,485
    Location:
    California
    You're welcome and I'm glad it worked for you. It's good to get posts with success.

    I assume you mean "GB" and not "MB" in your posts. 10MB wouldn't do anything to help and 33MB is barely enough to install DOS and a few programs.
     
  5. barrybeam

    barrybeam Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    3
    You are right, I meant gb. Too many bytes to think about. o_O
    Diskfrag worked & I burned my Video Project to disk.

    barrybeam
    www.beamalarm.com
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.