Change in Autostart etc

Discussion in 'Trojan Defence Suite' started by tutankamon, Jul 8, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tutankamon

    tutankamon Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2003
    Posts:
    170
    Location:
    Lancashire U.K.
    Hi all,
    I am getting the message "change in Autostart" every time I boot up now, I use Autostart viewer, to view it, but cant see a change. I have run a full system scan with TDS, full scan with Norton AV, full scan with A2, I have `spyware guard` and `spyware blaster` installed to autorun at startup. I also run AD Aware6. All fully updated. Nothing is showing as a threat. I know this has been said many times before, but please, please put any changes to Autostart in RED when you finaly release TDS4. This would make life so much easier. Thank you.
     
  2. Wayne - DiamondCS

    Wayne - DiamondCS Security Expert

    Joined:
    Jul 19, 2002
    Posts:
    1,533
    Location:
    Perth, Oz
    Yes, TDS4 will tell you exactly which changes are detected rather than just alerting you to the change. :)
     
  3. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    Hi Tut, i had it the other day. that super irritating quickTime had added itself again to the autostart while i wasn't even aware i had run into it, probably closing a page before it could show itself. For me it is behaving as a parasite with that uninvited adding to autostart each time! At least it should ask permission and i would say NO!
    Anyway, after getting rid of that entry, next time TDS will tell again about a change of course, since i removed it.
    It even adds all time in the same plase, could almost freeze my cursor to that place to delete after startup!

    Anyway, hope your autostartchange is as easy as this one!
     
  4. tutankamon

    tutankamon Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2003
    Posts:
    170
    Location:
    Lancashire U.K.
    Hi Jooske,
    Yep I think its the Quick Time, I`m getting the icon in the system tray where it never was before. I shall investigate.
     
  5. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    rightclick icon, close it, open autostarty explorer delete key; next time after using it it's back but then you know what it was :)
    Oh and after removal next time you get a warning because of removing it.
     
  6. tutankamon

    tutankamon Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2003
    Posts:
    170
    Location:
    Lancashire U.K.
    Hi Jooske,
    I deleted the Quick time from the registry, no changes now!
     
  7. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    Also not after a reboot?
    On my system i think it does if i do that, but maybe not all time. It does most certainly when it added itself again. Only for that reason i try to use it as little as possible.
     
  8. tutankamon

    tutankamon Registered Member

    Joined:
    Jul 10, 2003
    Posts:
    170
    Location:
    Lancashire U.K.
    No, not even after reboot, everything is ok now.
     
  9. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    Great, that is good news today! :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.