certain websites that load slow

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by reddice, Dec 28, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. reddice

    reddice Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2007
    Posts:
    41
    Location:
    Brooklyn NY
    They still did not fix certain websites that load slow. http://www.cyberpowerpc.com It still takes forever to load. Otherwise the new version runs fine.
     
  2. daveiw

    daveiw Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Posts:
    72
    Location:
    UK
    Re: New version 3.0.621 available

    I know this doesn't exactly help you, but I just tried that page and it loaded within 3 seconds. I do have 20Mb Broadband though and I use Firefox for what it's worth.
     
  3. prius04

    prius04 Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Posts:
    1,238
    Location:
    USA
    Re: New version 3.0.621 available

    Yeah, although that site took much longer to load than most of the sites I visit, it wasn't horrible for me. I'd estimate it took ~15 seconds to fully load but then I've only got a lousy 768kbps down with my ISP (DSL). FWIW, this is also with XP (Pro-SP2) and Firefox.
     
  4. poutine

    poutine Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    371
    Location:
    England or Quebec
    Re: New version 3.0.621 available

    Loads Ok for me in the U.K with 8MB , about 6 seconds. ;)
     
  5. lordaeron64

    lordaeron64 Registered Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Posts:
    12
    Location:
    France
    Re: New version 3.0.621 available

    The site loads fine for me too, France, 9MB broadband, has taken 4 seconds to load.
     
  6. The Nodder

    The Nodder Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Posts:
    296
    Location:
    UK
    Re: New version 3.0.621 available

    I'm with Vista & Firefox on 2mb broadband.

    I gave up at 120 seconds to load up that site.

    sunday 11.27am in the UK.
     
  7. The Gorilla

    The Gorilla Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    66
    Location:
    England
    Re: New version 3.0.621 available

    Page loaded in less than 10 seconds from here in the uk.

    Xp with Opera
     
  8. poutine

    poutine Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Posts:
    371
    Location:
    England or Quebec
    Re: New version 3.0.621 available

    Soooo, can you really blame NOD for the page issues then ? we all have it and some can load and some cant. ;) Hmmm.
     
  9. chasbox

    chasbox Registered Member

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Posts:
    8
    Location:
    Connecticut
    Re: New version 3.0.621 available

    Page did not load and i waited 2 mins. Cable broadband 4.2mb
     
  10. daveiw

    daveiw Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Posts:
    72
    Location:
    UK
    Just tried it again now, this time about 10 seconds, but still, not too bad. Odd though, those that are having issues, I wonder what firewall is used.
     
  11. The Gorilla

    The Gorilla Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    66
    Location:
    England
    My set up in relation to software is similar to yours, however I use comodo as a firewall - hope that helps

    Just checked the site again and a similar time
     
  12. nodyforever

    nodyforever Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Posts:
    549
    Location:
    PT / Lisbon
    Page loaded in less than 1,406 seconds from here in the pt.

    Xp pro sp2 with Firefox
     
  13. Hiker

    Hiker Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Posts:
    268
    23 seconds to load fully with Firefox and a 2430 Kb/s connection

    PS Much faster 2nd time around. less than a second. ;)
     
  14. The Nodder

    The Nodder Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Posts:
    296
    Location:
    UK
    I'm with Vista & Firefox on 2mb broadband.

    I tried it again and had to give up at 100 seconds.
    Sunday 9.19 pm in the UK.

    I'm using Eset's ESS.
    In my previous post above I had V621 running with the firewall on & vista's firewall off.
    I had to restore a True Image an hour ago that has ESS V566 on it. I decided not to upgrade to 621 but wait for the next update.

    I had the same result with 566 & 621.
     
  15. reddice

    reddice Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2007
    Posts:
    41
    Location:
    Brooklyn NY
    On my mothers XP machine with the same version of NOD32 the page loads right away so it is NOD32 that is causing it. It only does it on Vista, I think.
     
  16. RobZee

    RobZee Registered Member

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Posts:
    290
    Location:
    Texas
    Loaded complete page in ~6 seconds using XP2, Firefox & 2.5 mbs DSL.
     
  17. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,954
    I have Vista Premium, IE7, and a broadband connection and the site took about 10 seconds to load the first time. I also have Spyware Blaster installed and it shows four tracking cookies blocked-

    all are from hc2.humanclick.com

    So there may be some other program besides NOD slowing down the page loading, maybe this applies to adblock plus for FF users?
     
  18. nodyforever

    nodyforever Registered Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Posts:
    549
    Location:
    PT / Lisbon

    XP Pro Sp2 with Firefox + adblock plus + cable modem connection Internet 25mb


    Time: 2 seconds

    XP Pro Sp2 with IE7 + IE7Pro + cable modem connection Internet 25mb


    Time: 4 seconds
     
  19. reddice

    reddice Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2007
    Posts:
    41
    Location:
    Brooklyn NY
    The site does load but it takes a couple of minutes to full load. I tried it a few days ago and it loaded fast and then the definitions were updated and now it loads slow again. I think it has to do with the virus definitions and certain computer configurations.
     
Thread Status:
Not open for further replies.