Ccleaner 2.0 beta out now

Discussion in 'other software & services' started by stapp, Aug 16, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    7,304
    Location:
    England
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,794
    Location:
    Texas
    Thank you Stapp. I personally would make sure my backups were in order before using the beta.
     
  3. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    7,304
    Location:
    England
    As with any beta Ron:)
     
  4. Arup

    Arup Guest

    Yummy.........written in C++, my language of choice, most robust and the beta runs good as well.
     
  5. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    OOooo finally.
     
  6. Jadda

    Jadda Registered Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Posts:
    425
    Great! Downloading :)
     
  7. 19monty64

    19monty64 Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Posts:
    1,302
    Location:
    Nunya, BZ
    "This version will install Yahoo! Toolbar on your system. It can easily be removed from add\remove programs." Read this b4 dLo'ing? Is the toolbar automatically installed now?
     
  8. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    7,304
    Location:
    England
    No, it doesn't, in the next bit after you click next, you are asked to choose if you want to install it along with the other options such as desktop shortcut , etc.
     
  9. 19monty64

    19monty64 Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Posts:
    1,302
    Location:
    Nunya, BZ
    OK, so it's still the same. Thanx for the info. I don't do toolbars.
     
  10. NAMOR

    NAMOR Registered Member

    Joined:
    May 19, 2004
    Posts:
    1,526
    Location:
    Arkham Asylum
    awesome thanks for posting this stapp.
     
  11. silver0066

    silver0066 Registered Member

    Joined:
    Dec 31, 2004
    Posts:
    929
    It crashes everytime I run the Cleaner. Back to 1.41.544.
     
  12. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
    Works fine here, as always...
     
  13. Jadda

    Jadda Registered Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Posts:
    425
    Yay, I managed to install Yahoo toolbar. F***.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.