Can't kill new active X entries

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by pooterguy, Jun 2, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pooterguy

    pooterguy Registered Member

    Joined:
    Jun 2, 2005
    Posts:
    2
    After the most recent Spywareblaster update, the last 5 activeX entries appeared in red, and attempts to enable protection for those 5 entries are ineffective. The entries are:
    Creatrix Media/Neededware
    Direct-Ip Adware
    Begin2Search Adware (3)
    Adult Content Dialer
    7AdPower Dialer (45)

    Additional suspicious symptom: MSAS update is also ineffective.

    Spybot S&D, Adaware and Hijack This scans revealed nothing unusual.

    This abnormality occurred on only 1 of 6 workstations with similar platforms and with identical security utilities. Protection for the 5 referenced entries were enabled on the other 5 workstations.

    Any idea what is causing this? How do I fix it?
    What is the significance of entries that are colored red?

    Thanks in advance.
     
  2. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Hey pooterguy....Welcome to Wilders [​IMG]

    When you say similar platforms....are you meaning NT family of OS....2000\XP ?

    Would you also be specific in regards to "identical security utilities" Please.

    If so....and without assuming wrongly....does this particular workstation have Admin rights ?
    The unchecked items denote protection disabled(not enabled)....or in some known cases protection is being removed falsely by some adware\spyware cleaning programs.
     
  3. pooterguy

    pooterguy Registered Member

    Joined:
    Jun 2, 2005
    Posts:
    2
    Duh... Admin rights. Of course. (Blush!) The oldest trick in the NT book.
    That did it. Thanks.
     
  4. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    You're Welcome :cool:
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.