Can't install ATI 11

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Pass_word, Sep 22, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pass_word

    Pass_word Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Posts:
    9
    When try to install i receive this message:"The older version of this product cannot be removed because it seems to be corrupted"
    Before I had ver the 10 but not successful to uninstall.
     
  2. thomasjk

    thomasjk Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2005
    Posts:
    1,477
    Location:
    Charlotte NC
  3. Pass_word

    Pass_word Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Posts:
    9
    Not work.I receive always the same message.
    I don't understund.
    I try to install on my laptop and work, unistalling before the ver.10 and then installing ver11.
     
  4. Xpilot

    Xpilot Registered Member

    Joined:
    May 14, 2005
    Posts:
    2,318
    You could try to repair the TI 10 installation by re-installing TI10 again and then try removing it again.

    Xpilot
     
  5. Pass_word

    Pass_word Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Posts:
    9
    I try to reinstalling TI 10 but don't work, the installation was interrupted without reason.
     
  6. bodgy

    bodgy Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2005
    Posts:
    2,387
    Location:
    Qld.
    Check if there is any rubbish in your temporary folder, that is, the one under C:\Documents and Settings\LocalService\Local Settings\Temp. If there is delete the contents, apart from those that might be locked and try again to install v10.

    Colin
     
  7. Pass_word

    Pass_word Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Posts:
    9
    This folder is empty. Do you have another way?
    Now I don't have anything system backup, help me.
     
  8. bodgy

    bodgy Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2005
    Posts:
    2,387
    Location:
    Qld.
    OK, if you are running XP, check in services.msc (from the run command line) and see if the TI services are still present and running (they shouldn't be).

    What happens if you try the Windows software removal procedure from control panel?

    Colin
     
  9. Pass_word

    Pass_word Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Posts:
    9
    It's present (automatic selection)"Acronis Scheduler2 Service" but is not running.
    If I try to remove TI10 don't get the end (see pictures).
     

    Attached Files:

  10. bodgy

    bodgy Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2005
    Posts:
    2,387
    Location:
    Qld.
    Check the temp folder under, C:\Documents and Settings\your_log_on\Local Settings\Temp

    It would be unusual for there to be nothing in this folder. Delete whatever you can that is in there. I linked the wrong one last time!

    Colin
     
  11. Pass_word

    Pass_word Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Posts:
    9
    I have made what you say, but does not work.
    It must be something to level of the registry.
     
  12. osip

    osip Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Posts:
    610
    Something is wrong with this installer...When clicking on the setup it creates in C:\Documents and Settings\*\local settings\temp a folder with trueimageinstallmenu_standard.exe+5 dll:s,and then stops...When clicking on "installmenu" it opens the menu but gives error: can´t find *.msi.ini...When ignoring that to nevertheless continue following attached error comes up...
    error.png

    Using XP Pro sp2 and have the setup from retail link...One user with full adm.rights...
     
  13. Pass_word

    Pass_word Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Posts:
    9
    I have resolved using the program "Windows Installer Clean up". It uninstall residual fragment of the old programs. It's a good utility also for future problems.
    Thank's for help.:D
     
Thread Status:
Not open for further replies.