Can't find iexplore.exe in fresh install

Discussion in 'FirstDefense-ISR Forum' started by vinn, Sep 13, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vinn

    vinn Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Posts:
    110
    Created empty snapshot and booted to it. Did a fresh install of win2kpro to this snapshot. Tried to install FD-ISR to snapshot but message says I need a later update of my OS for this. Clicked internet explorer to access inet and message says 'can't find file iexplore.exe'. Don't see Firefox browser in new snapshot. How can I fix this?
     
  2. vinn

    vinn Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Posts:
    110
    Basically I want to access the internet from the fresh win2k install in the empty snapshot.
     
  3. wilbertnl

    wilbertnl Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Posts:
    1,850
    Location:
    Tulsa, Oklahoma
    Open My Computer and type in the address bar: update.microsoft.com/
     
  4. vinn

    vinn Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Posts:
    110
    Got 'The page cannot be displayed'. Should I be able to use my ADSL internet in this new snapshot or do I have to be setup the ADSL again? The snapshot seems to be just a shell. MyDocuments folder has only a MyMusic folder. Snapshot has nothing from the Primary snapshot and is a fresh install of the OS.
     
  5. wilbertnl

    wilbertnl Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Posts:
    1,850
    Location:
    Tulsa, Oklahoma
    It's like a new installation on a empty disk.
    Don't worry, the other snapshots are still there.

    I usually prepare an installation in a empty snapshot by making a folder with all drivers and first aid utils, and then anchor that. Anchored data is available right away in all snapshots and it doesn't matter that FD-ISR is installed or not.

    It sounds like you need to install network drivers and setup your internet connection before you can update Windows.
     
  6. vinn

    vinn Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Posts:
    110
    Not seeing my anchored files in empty snapshot. Files in list are ticked. Where do I find them?
     
  7. wilbertnl

    wilbertnl Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Posts:
    1,850
    Location:
    Tulsa, Oklahoma
    You did not format the SATA disk, right?
    Do you have files on the other PATA disk?
     
  8. vinn

    vinn Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Posts:
    110
    Yes, the same OS is on the PATA drive. PATA drive info was copied to SATA drive during SATA hdd installation. The copy option was given by MaxBlast 4 installation software.
     
Thread Status:
Not open for further replies.