Cannot see new workstations since RA upgrade

Discussion in 'Other ESET Home Products' started by brett05, Aug 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. brett05

    brett05 Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2006
    Posts:
    9
    Location:
    Brisbane
    I've just recently upgraded my RA console to version 4.0.122.0. Since the upgrade, it appears that RA cannot see any new workstations that I have added to the domain. I've just added two new workstations running windows 7 (32bit Ultimate and 64bit Professional)and I cannot see them at all in RA.

    In the previous version (cant recall the version but it was quite old) I had installed, I was able to able to 'expand' my network and see any new workstations. I could then drag them into the list for a push install. Once in the list, I would click on 'Get Info' so that I could confirm that they were connected OK and if that worked, I could then push out our custom installation package.

    Am I having an issue with RA or is there a configuration issue with the new Windows 7 machines that I have recently added to the domain?

    Cheers, Brett
     
  2. agoretsky

    agoretsky Eset Staff Account

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Posts:
    4,032
    Location:
    California
    Hello,

    ESET Remote Administrator v4.0.136.0 was just released, which contains a fix for not being able to see all workstations on a network. You may wish to install it in place of the v4.0.122.0 release.

    Regards,

    Aryeh Goretsky
     
  3. brett05

    brett05 Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2006
    Posts:
    9
    Location:
    Brisbane
    Cool. Thanks for that. I will give that a try.

    Cheers, Brett
     
  4. jeramy_t

    jeramy_t Registered Member

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Posts:
    22
    upgraded both console and server to 4.0.136.0, still unable to find computers.
     
Thread Status:
Not open for further replies.